Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Installaatiotaide

Inorganic Mineral

Installaatiotaide Syvien tunteiden luonteen ja arkkitehtikokemuksen innoittamana Lee Chi keskittyy luomaan ainutlaatuisia kasvitieteellisiä taide installaatioita. Heijastelemalla taiteen luonnetta ja tutkimalla luovia tekniikoita, Lee muuntaa elämätapahtumat virallisiksi teoksiksi. Tämän teossarjan aiheena on tutkia materiaalien luonnetta ja sitä, miten materiaalit voidaan rekonstruoida esteettisen järjestelmän ja uuden näkökulman avulla. Lee uskoo myös, että kasvien ja muiden keinotekoisten materiaalien uudelleenmäärittely ja rekonstruointi voivat tehdä luonnonmaisemasta emotionaalisen vaikutuksen ihmisiin.

Yrityksen Uudelleenbrändäys

Astra Make-up

Yrityksen Uudelleenbrändäys Brändin voima ei ole pelkästään sen kykyssä ja visiossa, vaan myös viestinnässä. Helppokäyttöinen luettelo täynnä vahvaa tuotevalokuvausta; kuluttajalähtöinen ja houkutteleva verkkosivusto, joka tarjoaa online-palveluita ja yleiskuvan tuotemerkkituotteista. Kehitimme myös visuaalisen kielen tuotemerkki-sensaation esittämiseen muodin muotivalokuvaustavalla ja tuoreella viestinnällä sosiaalisessa mediassa, luodaan vuoropuhelu yrityksen ja kuluttajan välillä.

Kirjasintyyppi

Monk Font

Kirjasintyyppi Munkki etsii tasapainoa humanististen sans-serifien avoimuuden ja luettavuuden ja neliön sans-serifin säännöllisemmän luonteen välillä. Vaikka se oli alun perin suunniteltu latinalaiseksi kirjasintyyppiksi, päätettiin jo varhain, että se tarvitsee laajemman vuoropuhelun sisällyttääkseen siihen arabialaisen version. Sekä latinalaiset että arabialaiset suunnittelevat meille saman perusteen ja idean yhteisestä geometriasta. Rinnakkaissuunnitteluprosessin vahvuus antaa molemmille kielille tasapainoisen harmonian ja armon. Sekä arabia että latina toimivat saumattomasti yhdessä, jaetut laskurit, varren paksuus ja kaarevat muodot.

Pakkaus

Winetime Seafood

Pakkaus Winetime Seafood -sarjan pakkaussuunnitelman tulisi osoittaa tuotteen tuoreus ja luotettavuus, sen tulisi erota se suotuisasti kilpailijoista, olla harmoninen ja ymmärrettävä. Käytetyt värit (sininen, valkoinen ja oranssi) luovat kontrastin, korostavat tärkeitä elementtejä ja heijastavat brändin sijaintia. Kehitetty ainoa ainutlaatuinen konsepti erottaa sarjan muista valmistajista. Visuaalisen tiedon strategia mahdollisti sarjojen tuotevalikoiman tunnistamisen, ja kuvien käyttö valokuvien sijasta teki pakkauksista mielenkiintoisempia.

Pakkaussuunnittelu

Milk Baobab Baby Skin Care

Pakkaussuunnittelu Sitä inspiroi maito, tärkein ainesosa. Maitopakkaustyypin ainutlaatuinen säiliösuunnittelu heijastaa tuotteen ominaisuuksia ja on suunniteltu tuntemaan jopa ensimmäiset kuluttajat. Lisäksi polyeteenistä (PE) ja kumista (EVA) valmistettua materiaalia ja pastellivärin pehmeitä ominaisuuksia korostetaan, että se on mieto tuote lapsille, joilla on heikko iho. Pyöreä muoto levitetään nurkkaan äidin ja vauvan turvallisuuden vuoksi.

Mainoskampanja

Feira do Alvarinho

Mainoskampanja Feira do Alvarinho on vuosittainen viinijuhla, joka pidetään Moncaossa, Portugalissa. Tapahtuman kommunikoimiseksi se luotiin muinainen ja kuvitteellinen valtakunta. Alvarinhon kuningaskunta, jolla on oma nimi ja sivilisaatio, nimeltään siten, että Moncao tunnetaan Alvarinho-viinin kehänä, sai inspiraation Moncaon todellisesta historiasta, paikoista, ikonisista ihmisistä ja legendoista. Projektin suurin haaste oli tuoda alueen todellinen tarina hahmosuunnitteluun.