Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Tuotemerkin Edistäminen

Project Yellow

Tuotemerkin Edistäminen Keltainen projekti on kokonaisvaltainen taideprojekti, joka rakentaa kaiken on keltaista visuaalisen konseptin. Avaintoiminnon mukaan eri kaupungeissa tehdään suuria ulkonäytöksiä ja samanaikaisesti tuotetaan sarja kulttuurisia ja luovia johdannaisia. Visuaalisena IP-projektina Project Yellow sisältää kiehtovan visuaalisen kuvan ja energisen värimaailman muodostaen yhtenäisen avaintoiminnon, joka tekee ihmisistä unohtumattoman. Soveltuu laajamittaiseen online- ja offline-mainontaan sekä visuaalisten johdannaisten tuottamiseen, se on ainutlaatuinen suunnitteluprojekti.

Visuaalinen Ip-Suunnittelu

Project Yellow

Visuaalinen Ip-Suunnittelu Keltainen projekti on kokonaisvaltainen taideprojekti, joka rakentaa kaiken on keltaista visuaalisen konseptin. Avaintoiminnon mukaan eri kaupungeissa tehdään suuria ulkonäytöksiä ja samanaikaisesti tuotetaan sarja kulttuurisia ja luovia johdannaisia. Visuaalisena IP-projektina Project Yellow sisältää kiehtovan visuaalisen kuvan ja energisen värimaailman muodostaen yhtenäisen avaintoiminnon, joka tekee ihmisistä unohtumattoman. Soveltuu laajamittaiseen online- ja offline-mainontaan sekä visuaalisten johdannaisten tuottamiseen, se on ainutlaatuinen suunnitteluprojekti.

Brändi-Identiteetin Uudelleensuunnittelu

InterBrasil

Brändi-Identiteetin Uudelleensuunnittelu Brändin uudelleenarvioinnin ja uudelleensuunnittelun inspiraatio olivat muutokset modernisoinnissa ja integraatiossa yrityksen kulttuuriin. Sydämen suunnittelu ei voinut enää olla brändin ulkopuolella, mikä inspiroi kumppanuutta sekä sisäisesti työntekijöiden että asiakkaiden kanssa. Integroitu unioni etujen, sitoutumisen ja palvelun laadun välillä. Muodosta väreihin uusi muotoilu integroi sydän B: hen ja terveysristi T. sydän.

Brändisuunnittelu

EXP Brasil

Brändisuunnittelu EXP Brasil -brändin suunnittelu perustuu yrityksen yhtenäisyyden ja kumppanuuden periaatteisiin. Hyväksytään tekniikan ja suunnittelun sekoitus projektiinsa samoin kuin toimisto-elämässä. Typografiaelementti edustaa tämän yrityksen unionia ja vahvuutta. X-kirjaimen muotoilu on vankka ja integroitu, mutta erittäin kevyt ja tekninen. Brändi edustaa studio-elämää, ja kirjaimilla on elementtejä sekä positiivisessa että negatiivisessa tilassa, joka yhdistää ihmiset ja muotoilu, yksilöllinen ja kollektiivinen, yksinkertainen ja tekninen, kevyt ja vankka, ammattimainen ja henkilökohtainen.

Aloitusotsikko

Pop Up Magazine

Aloitusotsikko Projekti oli matka tutkia Escape-aiheita (teema vuodelle 2019) abstraktisti ja sujuvasti, osoittaen siitä johtuvat muutokset, uudet asiat ja seuraukset. Kaikki visuaalit ovat siistejä ja mukavia katsella, vastakohtana pakoon tulevan epämiellyttävän todellisuuden kanssa. Suunnittelu muuttuu jatkuvasti ja animaation morfisoivat muodot edustavat jonkinlaisen tilanteen aiheuttamaa uudelleensopeutumistoimintaa. Escapellä on erilaisia merkityksiä, tulkintoja ja näkökulma vaihtelee leikkisästä vakavaan.

Mainonta

Insect Sculptures

Mainonta Jokainen pala on käsintehty luomaan veistoksia hyönteisistä, jotka ovat inspiroituneet ympäristöstään ja syömästään ruuasta. Taidetta käytettiin toimintakehotuksena myös Doom-verkkosivuston välityksellä. Näihin veistoksiin käytetyt elementit hankittiin roskapihoilta, roskista, jokipenkeistä ja supermarketeista. Kun jokainen hyönteinen oli koottu, heidät valokuvattiin ja retusoitiin Photoshopissa.