Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Mainoskampanja

Feira do Alvarinho

Mainoskampanja Feira do Alvarinho on vuosittainen viinijuhla, joka pidetÀÀn Moncaossa, Portugalissa. Tapahtuman kommunikoimiseksi se luotiin muinainen ja kuvitteellinen valtakunta. Alvarinhon kuningaskunta, jolla on oma nimi ja sivilisaatio, nimeltÀÀn siten, ettÀ Moncao tunnetaan Alvarinho-viinin kehÀnÀ, sai inspiraation Moncaon todellisesta historiasta, paikoista, ikonisista ihmisistÀ ja legendoista. Projektin suurin haaste oli tuoda alueen todellinen tarina hahmosuunnitteluun.

Visuaalisen Identiteetin Suunnittelu

ODTU Sanat 20

Visuaalisen Identiteetin Suunnittelu LÀhi-idÀn teknillisen yliopiston vuosittain jÀrjestÀmÀn taidemuseon ODTU Sanat 20. vuosipÀivÀnÀ pyydettiin rakentamaan visuaalinen kieli, joka korostaisi festivaalin seuraavaa 20 vuotta. Kuten pyydettiin, festivaalin 20. vuotta korostettiin lÀhestymÀllÀ sitÀ kuin paljastettua peitettyÀ teosta. Samojen vÀrillisten kerrosten varjot, jotka muodostavat numerot 2 ja 0, loivat 3D-illuusion. TÀmÀ illuusio antaa helpotuksen tunteen ja numerot nÀyttÀvÀt sulavan taustalle. Kirkas vÀrivalinta luo hienovaraisen kontrastin aaltoilevan 20 rauhallisuuteen.

Viski Malbec Puu

La Orden del Libertador

Viski Malbec Puu YritettÀessÀ yhdistÀÀ erillisiÀ elementtejÀ, jotka viittaavat tuotteen nimeen, muotoilu vahvistaa ehdotetun sanoman. Se vÀlittÀÀ jÀnnittÀvÀn ja kiehtovan kuvan. Kuva siivet siivittÀvÀstÀ ilmeisestÀ kondorista kuvaa symmetrisen ja viitteellisen mitalin kanssa konjugoidun vapauden tunteen, joka lisÀtÀÀn taustakuvalle kuvitteellisella maisemalla, joka tuo runoutta suunnitteluun, muodostaen ihanteellisen yhdistelmÀn halutun viestin vÀlittÀmiseksi. Rapea vÀripaletti antaa sille ainutlaatuisia piirteitÀ, ja typografinen kÀyttö jÀÀ perinteiselle ja historialliselle tuotteelle.

Kannabiksen Infusoidut Pillerit

Secret Tarts

Kannabiksen Infusoidut Pillerit Secret Tarps -pakkaukset on valmistettu ns. Modernisoidussa retro / vintage-tyylillÀ, jossa tunnetaan vanhan koulun muistiinpanoja, joten mestari-apteekkarin kosketusnÀkyminen pitÀÀ asiakkaan ensi silmÀyksestÀ ja myöhemmin samalla kun yksityiskohtainen tarkkailu tÀrkeimmistÀ suunnitteluselementeistÀ koodataan kokonaisvaltainen rakenne, joka siirtÀÀ tÀrkeimmÀn markkinointipisteen: tÀmÀn tuotteen on kehittÀnyt apteekkarien ammattilaisyritys ja se sisÀltÀÀ kÀsintehtyjÀ apteekkarien salaisia reseptejÀ.

Mobiilisovellus

Akbank Mobile

Mobiilisovellus Akbank Mobile -sovelluksen uusi muotoilu tarjoaa uuden nÀkökulman sosiaaliseen, ÀlykkÀÀseen, tulevaisuudenkestÀvÀÀn ja palkitsevaan pankkikokemukseen. PÀÀsivun mukautetun alueen suunnittelun avulla kÀyttÀjÀt voivat katsella ÀlykkÀitÀ oivalluksia helpottaakseen taloudellista elÀmÀÀnsÀ. LisÀksi tÀllÀ uudella suunnittelutavalla perinteiset pankkitapahtumat puhuvat kÀyttÀjÀn kieltÀ yhteyspistekuvien visuaalien, yksinkertaistettujen toimintavirtojen ja kÀsitteiden avulla.

Julkinen Veistos

Bubble Forest

Julkinen Veistos Bubble Forest on julkinen veistos, joka on valmistettu haponkestÀvÀstÀ ruostumattomasta terÀksestÀ. Se on valaistu ohjelmoitavilla RGB-LED-lampuilla, joiden avulla veistos voi kÀydÀ lÀpi vaikuttavan metamorfoosin auringon laskiessa. Se luotiin heijastuksena kasvien kyvystÀ tuottaa happea. OtsikkometsÀ koostuu 18 terÀsvarresta / rungosta, jotka pÀÀttyvÀt kruunuihin pallomaisten rakenteiden muodossa, jotka edustavat yhtÀ ilmakuplia. KuplametsÀ viittaa sekÀ maanjÀristöön ettÀ jÀrvien, merien ja valtameren pohjasta tunnettuun kasvistoon