Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Viski Malbec Puu

La Orden del Libertador

Viski Malbec Puu Yritettäessä yhdistää erillisiä elementtejä, jotka viittaavat tuotteen nimeen, muotoilu vahvistaa ehdotetun sanoman. Se välittää jännittävän ja kiehtovan kuvan. Kuva siivet siivittävästä ilmeisestä kondorista kuvaa symmetrisen ja viitteellisen mitalin kanssa konjugoidun vapauden tunteen, joka lisätään taustakuvalle kuvitteellisella maisemalla, joka tuo runoutta suunnitteluun, muodostaen ihanteellisen yhdistelmän halutun viestin välittämiseksi. Rapea väripaletti antaa sille ainutlaatuisia piirteitä, ja typografinen käyttö jää perinteiselle ja historialliselle tuotteelle.

Kannabiksen Infusoidut Pillerit

Secret Tarts

Kannabiksen Infusoidut Pillerit Secret Tarps -pakkaukset on valmistettu ns. Modernisoidussa retro / vintage-tyylillä, jossa tunnetaan vanhan koulun muistiinpanoja, joten mestari-apteekkarin kosketusnäkyminen pitää asiakkaan ensi silmäyksestä ja myöhemmin samalla kun yksityiskohtainen tarkkailu tärkeimmistä suunnitteluselementeistä koodataan kokonaisvaltainen rakenne, joka siirtää tärkeimmän markkinointipisteen: tämän tuotteen on kehittänyt apteekkarien ammattilaisyritys ja se sisältää käsintehtyjä apteekkarien salaisia reseptejä.

Mobiilisovellus

Akbank Mobile

Mobiilisovellus Akbank Mobile -sovelluksen uusi muotoilu tarjoaa uuden näkökulman sosiaaliseen, älykkääseen, tulevaisuudenkestävään ja palkitsevaan pankkikokemukseen. Pääsivun mukautetun alueen suunnittelun avulla käyttäjät voivat katsella älykkäitä oivalluksia helpottaakseen taloudellista elämäänsä. Lisäksi tällä uudella suunnittelutavalla perinteiset pankkitapahtumat puhuvat käyttäjän kieltä yhteyspistekuvien visuaalien, yksinkertaistettujen toimintavirtojen ja käsitteiden avulla.

Julkinen Veistos

Bubble Forest

Julkinen Veistos Bubble Forest on julkinen veistos, joka on valmistettu haponkestävästä ruostumattomasta teräksestä. Se on valaistu ohjelmoitavilla RGB-LED-lampuilla, joiden avulla veistos voi käydä läpi vaikuttavan metamorfoosin auringon laskiessa. Se luotiin heijastuksena kasvien kyvystä tuottaa happea. Otsikkometsä koostuu 18 teräsvarresta / rungosta, jotka päättyvät kruunuihin pallomaisten rakenteiden muodossa, jotka edustavat yhtä ilmakuplia. Kuplametsä viittaa sekä maanjäristöön että järvien, merien ja valtameren pohjasta tunnettuun kasvistoon

Brändi-Identiteetti

Pride

Brändi-Identiteetti Pride-brändin suunnittelun luomiseksi ryhmä käytti kohderyhmän tutkimusta monin tavoin. Kun joukkue suunnitteli logon ja yritysidentiteetin, se otti huomioon psykogeometrian säännöt - geometristen muotojen vaikutuksen tiettyihin psyko-tyyppisiin ihmisiin ja heidän valintansa. Suunnittelun olisi pitänyt myös aiheuttaa tiettyjä tunteita yleisön keskuudessa. Halutun tuloksen saavuttamiseksi joukkue käytti värin vaikutuksen sääntöjä ihmiseen. yleensä tulos on vaikuttanut yrityksen kaikkien tuotteiden suunnitteluun.

Ui-Suunnittelu

Moulin Rouge

Ui-Suunnittelu Tämä projekti on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat sisustaa oman matkapuhelimensa Moulin Rougen teemalla, vaikka eivät koskaan käyneet Moulin Rougessa Pariisissa. Päätarkoitus on tarjota parannettu digitaalinen kokemus ja kaikki suunnittelutekijät ovat visualisoida Moulin Rougen tunnelmaa. Kuluttajat voivat mukauttaa suosikkisuunnitteluasetuksiaan ja kuvakkeita yksinkertaisella napauttamalla näyttöä.