Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Painettu Tekstiili

The Withering Flower

Painettu Tekstiili Kuihtuva kukka on juhla kukkakuvan voimasta. Kukka on kiinalaisessa kirjallisuudessa suosittu henkilöitymisaihe. PÀinvastoin kuin kukkivan kukan suosio, kuvat rappenevasta kukasta liittyy usein jinxiin ja tabuihin. Kokoelma tarkastelee sitÀ, mikÀ muodostaa yhteisön kÀsityksen siitÀ, mikÀ on ylevÀ ja surkea. Tekstiilitekniikka on suunniteltu 100 - 200 cm: n pituisiksi tyllimekoiksi, silkkipainatukseen lÀpikuultaville verkkokankaille. Tekstiilitekniikan ansiosta painot voivat pysyÀ lÀpinÀkymÀttöminÀ ja joustavina verkkoon, mikÀ luo jÀljennöksen ilmasta ilmassa.

Rengas

Arch

Rengas Suunnittelija saa inspiraatiota kaarirakenteiden ja sateenkaaren muodosta. Kaksi kuviota - kaaren muoto ja pudotusmuoto yhdistetÀÀn yhdeksi kolmiulotteiseksi muotoksi. YhdistÀmÀllÀ minimaaliset linjat ja muodot ja hyödyntÀmÀllÀ yksinkertaisia ja yleisiÀ aiheita, tulos on yksinkertainen ja tyylikÀs rengas, joka tehdÀÀn rohkeaksi ja leikkisÀksi tarjoamalla tilaa energialle ja rytmille virtaamaan. Eri kulmista renkaan muoto muuttuu - pudotuksen muotoa tarkastellaan etukulmasta, kaaren muotoa tarkastellaan sivukulmasta ja risti katsotaan ylÀkulmasta. TÀmÀ stimuloi kÀyttÀjÀÀ.

Rengas

Touch

Rengas Yksinkertaisella eleellÀ kosketus toimittaa rikkaita tunteita. Touch-renkaan kautta suunnittelija pyrkii vÀlittÀmÀÀn tÀmÀn lÀmmin ja muodoton tunne kylmÀllÀ ja kiinteÀllÀ metallilla. 2 kÀyrÀÀ on liitetty renkaaseen, joka viittaa 2 ihmisen kÀdestÀ. Rengas muuttaa suuntaansa, kun sen sijaintia kÀÀnnetÀÀn sormella ja katsotaan eri kulmista. Kun kytketyt osat on sijoitettu sormesi vÀliin, rengas nÀyttÀÀ joko keltainen tai valkoinen. Kun liitetyt osat ovat sormella, voit nauttia yhdessÀ sekÀ keltaisesta ettÀ valkoisesta vÀristÀ.

Rakennerengas

Spatial

Rakennerengas Suunnittelu kÀsittÀÀ metallirunkorakenteen, jossa druzy pidetÀÀn siten, ettÀ painotetaan sekÀ kiveÀ ettÀ metallirunkorakennetta. Rakenne on melko avoin ja varmistaa, ettÀ kivi on suunnittelun tÀhti. Druzyn epÀsÀÀnnöllinen muoto ja rakennetta pitÀvÀt metallipallat tuovat malliin hieman pehmeyttÀ. Se on rohkea, reipas ja puettavissa.

Vaatteiden Suunnittelu

Sidharth kumar

Vaatteiden Suunnittelu NS GAIA on New DelhistĂ€ perĂ€isin oleva nykyaikainen naistenvaatemerkki, joka on rikas ainutlaatuisen suunnittelun ja kankaan tekniikoilla. Tuotemerkki on suuri ajatuksellinen tuottaja ja kaikenlainen pyörĂ€ily ja kierrĂ€tys. TĂ€mĂ€n tekijĂ€n tĂ€rkeys nĂ€kyy NS GAIA: n nimeĂ€mispilareissa, N ja S, jotka edustavat luontoa ja kestĂ€vÀÀ kehitystĂ€. NS GAIA: n lĂ€hestymistapa on ”vĂ€hemmĂ€n on enemmĂ€n”. Etiketti on aktiivinen osa hidasta muotiliikettĂ€ varmistamalla, ettĂ€ ympĂ€ristövaikutukset ovat minimaaliset.

Korvakorut

Van Gogh

Korvakorut Van Goghin maalatut korvakorut kukkaisesta mantelipuusta. Oksien herkkyys toistuu herkillÀ Cartier-tyyppisillÀ ketjuilla, jotka, kuten oksat, heiluttavat tuulen mukana. Eri jalokivien eri sÀvyt, lÀhes valkoisesta voimakkaampaan vaaleanpunaiseen, edustavat kukkasÀvyjÀ. Kukkivien kukinten klusteri on edustettuna erilaisilla kivillÀ. Valmistus 18k kultaa, vaaleanpunaisia timantteja, morganiiteja, vaaleanpunaisia safiireja ja vaaleanpunaisia turmaliineja. Kiillotettu ja kuvioitu viimeistely. ErittÀin kevyt ja tÀydellisesti istuva. TÀmÀ on kevÀÀn saapuminen jalokiviksi.