Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Tuoli

Haleiwa

Tuoli Haleiwa kutoo kestävän rottinkiin laajoihin käyriin ja muodostaa selkeän siluetin. Luonnolliset materiaalit kunnioittavat Filippiinien käsityöperinteitä, uusittu nykyaikana. Parillinen tai lausuntokappaleena käytetty muotoilun monipuolisuus saa tuolin sopeutumaan eri tyyleihin. Luomalla tasapainon muodon ja toiminnon, armon ja voiman, arkkitehtuurin ja suunnittelun välillä, Haleiwa on yhtä mukava kuin kaunis.

Tehtävävalo

Pluto

Tehtävävalo Pluto pitää keskittymisen tiukasti tyyliin. Sen pienikokoista, aerodynaamista sylinteriä kiertää tyylikäs kahva, joka on asetettu kulmassa olevaan jalustapohjaan, mikä helpottaa sen sijoittamista pehmeällä, mutta tarkennetulla valollaan tarkasti. Sen muoto on inspiroitunut teleskoopeilla, mutta sen sijaan se pyrkii keskittymään maapallon tähtiä sijasta. Valmistettu 3D-tulostuksella, jossa käytetään maissipohjaisia muoveja, se on ainutlaatuinen, paitsi 3D-tulostimien käyttämiseen teollisella tavalla, mutta myös ympäristöystävällisen.

Lamppu

Mobius

Lamppu Mobius-rengas antaa inspiraatiota Mobius-lamppujen suunnittelusta. Yhdellä valaisinliuskalla voi olla kaksi varjopintaa (eli kaksipuolinen pinta), kääntöpuoli ja takaosa, jotka täyttävät kaikki valaistusvaatimukset. Sen erityinen ja yksinkertainen muoto sisältää salaperäisen matemaattisen kauneuden. Siksi kotiruokaa tuodaan rytmillisempi kauneus.

Kunto-Silikonipullo

Happy Aquarius

Kunto-Silikonipullo Happy Aquarius on turvallinen ja hyvä tarttuvuus vesipullo kaiken ikäisille. Se on suunniteltu sujuvasti hymyileväksi, kaareva muoto ja houkutteleva kaksipuolinen väri, joka tarjoaa tunteen nuoresta, energistä ja muodikasta. Valmistettu 100% kierrätettävästä ruokailutilikonista, joka ylläpitää lämpötila-aluetta 220 astetta. C - -40 astetta. C, plastifikaattoria ei ole vuotanut ulos ja se ei sisällä BPA: ta. Pehmeä kosketuspintapäällyste antaa silkkisen tunnelman, mukavan pidon ja otteen. Joustavuus, joustavuus ja ontto rakenneominaisuus mahdollistavat pullon harjoittamisen käsityövälineenä ja kevyinä käsipainoina.

Hotellin Palvelut

Marn

Hotellin Palvelut Nämä perinteisten Tainan-kulttuurien juhlallisista välipaloista (vanha kaupunki Taiwanissa, joka on täynnä kulttuuriperintöä) inspiroituneina muuttamalla ne hotellipalveluiden joukkoksi. Nämä juhlallisten välipallojen sarjat, joita paikalliset tuntevat aina nimellä "Marn", tarkoittavat toteutumista Kiinan kulttuurissa; kilpikonnamainen riisikakku käsisaippuana ja saippua-astiana, mung papukakku kylpytuotteina, tang yuanin makea tippu käsivoidena ja höyrytetty pulla & amp; Tainan ruskean sokerin pullakakku teetä. Tainan-kulttuuriperintö voisi olla laajalle levinnyt maailmalle, koska hotelli on mukava alusta paikallisen kulttuurin edistämiselle.

Laminoitu Bambu Jakkara

Kala

Laminoitu Bambu Jakkara Kala, laminaattisesta bambusta valmistettu jakkara, jonka sisäänvedettävä mekanismi on keskiakselilla. Ottaen öljypaperi sateenvarjorakenteen inspiraatiokseen, laminoitu bambu nauha lämpökäsiteltiin ja puristin kiinnitettiin puumuottiin, joka taivutettiin muotoon, osoittaen sen yksinkertaisuuden ja itämaisen viehättävyyden. Mielenkiintoista kyllä, suunnitellun laminoidun bamburakenteen joustavuus ja sisäänvedettävä mekanismi keskiakselilla löytävät vuorovaikutuksen istuessaan Kala-jakkaralla, se laskeutuu kevyesti ja sujuvasti, ja kun se nousee Kalan jakkarasta, se nousee takaisin asentoonsa .