Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Maljakko

Rainforest

Maljakko SademetsÀn maljakot ovat sekoitus 3D-muotoiltuja muotoja ja perinteistÀ skandinaavista höyrysaunatekniikkaa. KÀsimuotoisissa kappaleissa on erittÀin paksu lasi, jossa on painottomasti kelluvat vÀripilkut. Studiomade-mallisto on inspiroitu luonnon vastakohtista ja siitÀ, kuinka se luo harmoniaa.

Valaistus

Thorn

Valaistus Uskoen, ettÀ luonnossa on mahdollista kasvattaa ja erottaa orgaanisia muotoja hÀiritsemÀttÀ niiden rakennetta ja ilmaisua sattumalta ja ettÀ ihmisillÀ on vaistomainen sukulaisuus luonnollisiin muotoihin, Yılmaz Dogan sanoi, ettÀ Thornia suunnitellessaan hÀn halusi heijastaa kasvua muodoilla, jotka jÀljitellÀ luontoa ilman mittasuhteiden rajoittamista valaistuksessa. Thorn, joka on inspiraation lÀhde Thornin luonnolliselle haaralle; kasvaa satunnaisessa rakenteessa ja muodostaa luonnollisen, vastaa erilaisiin tarpeisiin eikÀ sillÀ ole kokorajoitusta hyvÀksi valaistusmuotoksi.

PöytÀ

Patchwork

PöytÀ Yılmaz Dogan, joka aloitti idealla, ettÀ erilaisia teollisuusmateriaaleja voitaisiin kÀyttÀÀ yhdessÀ pöydÀllÀ, sanoi, ettÀ hÀn on suunnitellut pöydÀllesi joustavuuden, jonka avulla voit tehdÀ muutoksia sopeutuaksesi erilaisiin trendeihin milloin tahansa. Patchwork on tÀysin sÀrkyvÀ muotoilu, joka on dynaaminen muotoilu, joka mukautuu helposti erilaisiin tiloihin kuten ruokasali- ja kokouspöytiin.

Vedenpuhdistamo

Waterfall Towers

Vedenpuhdistamo Rakennus ylittÀÀ sijainnin, kun se muotoilee keinotekoisen alueen, josta tulee osa yhtenÀistÀ luonnonympÀristöÀ. Rajan kaupungin ja luonnon vÀlillÀ mÀÀrittelee ja vahvistaa padon lÀsnÀolo. Jokainen muoto liittyy toiseen, mikÀ heijastaa luonnon symbioottisia jÀrjestysjÀrjestelmiÀ. Erityisesti erityisessÀ konseptissa maiseman ja arkkitehtuurin sulautuminen tapahtuu kÀyttÀmÀllÀ vedenvirtausta toiminnallisena ja myöhemmin organisatorisena elementtinÀ.

SohvapöytÀ

Ripple

SohvapöytÀ KÀytetyt keskimmÀiset taulukot sijaitsevat yleensÀ tilojen keskellÀ ja aiheuttavat vaikeuksia lÀhestymisongelmien kanssa. TÀstÀ syystÀ palvelutaulukoita kÀytetÀÀn tÀmÀn aukon avaamiseen. TÀmÀn ongelman ratkaisemiseksi Yılmaz Dogan on yhdistÀnyt kaksi toimintoa Ripplen suunnittelussa ja kehittÀnyt dynaamisen tuotesuunnittelun, joka voi olla sekÀ keskimmÀinen jalusta ettÀ huoltopöytÀ, joka liikkuu epÀsymmetrisen varren kanssa ja liikkuu etÀisyydessÀ. TÀmÀ dynaaminen liike tapahtui samanaikaisesti Ripplen nesteellisten suunnittelulinjojen kanssa, jotka heijastavat luontoa pisaran vaihteluvÀlin ja tÀmÀn pisaran muodostamien aaltojen kanssa.

Jahti

Portofino Fly 35

Jahti Portofino Fly 35, tÀynnÀ luonnollista valoa isoista ikkunoista, jotka sijaitsevat aulassa, myös ohjaamoissa. Sen mitat tarjoavat ennennÀkemÀttömÀn tilan tilan tÀmÀn kokoiselle veneelle. Koko sisÀtilojen vÀripaletti on lÀmmin ja luonnollinen, ja vÀrien ja materiaalien tasapainoisissa koostumuksissa on valittu ympÀristö, joka luo modernit ja mukavat alueet, noudattaen sisustussuunnittelun kansainvÀlisiÀ suuntauksia.