Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Yritysidentiteetti

film festival

Yritysidentiteetti "Cinema, ahoy" oli iskulause Kuuban eurooppalaisen elokuvafestivaalin toiselle painokselle. Se on osa suunnittelukonseptia, joka keskittyy matkoihin kulttuurien yhdistämiseen. Suunnittelu herättää Euroopasta Havantaan matkustavan risteilyaluksen matkan, joka on täynnä elokuvia. Festivaalin kutsujen ja lippujen suunnittelu on inspiroinut passeja ja matkustuskortteja, joita matkustajat käyttävät nykyään ympäri maailmaa. Elokuvien läpi kulkemisen ajatus kannustaa yleisöä olemaan vastaanottavainen ja utelias kulttuurivaihtoon.

Lamppu

Little Kong

Lamppu Little Kong on ympäröivien lamppujen sarja, joka sisältää itämaista filosofiaa. Itämainen estetiikka kiinnittää suurta huomiota virtuaalisen ja todellisen, täydellisen ja tyhjän suhteeseen. LEDien piilevä piilottaminen metallinapaan ei vain takaa lampunvarjostimen tyhjyyttä ja puhtautta, mutta erottaa Kongin myös muista lampuista. Suunnittelijat saivat selville toteutettavissa olevan veneen yli 30-kertaisen kokeilun jälkeen valon ja erilaisen tekstuurin esittämiseksi täydellisesti, mikä mahdollistaa uskomattoman valaistuskokemuksen. Tukiasema tukee langatonta lataamista ja siinä on USB-portti. Se voidaan kytkeä päälle tai pois vain heiluttamalla käsiä.

Välipalat

Have Fun Duck Gift Box

Välipalat "Pidä hauskaa ankkaa" -laatikko on erityinen lahjapakkaus nuorille. Pikselityylisten lelujen, pelien ja elokuvien innoittamana malli kuvaa nuorten "ruokakaupunkia" mielenkiintoisin ja yksityiskohtaisin kuvin. IP-kuva integroidaan kaupungin kaduille ja nuoret rakastavat urheilua, musiikkia, hip-hopia ja muita viihdetoimintoja. Koe hauskoja urheilupelejä samalla kun nautit ruokaa, ilmaise nuori, hauska ja onnellinen elämäntapa.

Ruokapakkaus

Kuniichi

Ruokapakkaus Perinteistä japanilaista säilöttyä ruokaa Tsukudani ei tunneta maailmassa. Soijakastikepohjainen haudutettu ruokalaji, joka yhdistää erilaisia äyriäisiä ja maa-aineksia. Uusi paketti sisältää yhdeksän etikettiä, jotka on suunniteltu nykyaikaistamaan japanilaisia perinteisiä malleja ja ilmaisemaan ainesosien ominaisuuksia. Uuden tuotemerkin logo on suunniteltu jatkamaan tätä perinnettä seuraavan 100 vuoden ajan.

Hunaja

Ecological Journey Gift Box

Hunaja Hunaja-lahjapakkauksen suunnittelu on inspiroinut Shennongjian "ekologista matkaa", jossa on runsaasti villit kasvit ja hyvä luonnollinen ekologinen ympäristö. Paikallisen ekologisen ympäristön suojeleminen on suunnittelun luova teema. Suunnittelussa on käytetty perinteistä kiinalaista paperinleikkausta ja varjonukketaiteen esittämistä paikallisesta luonnon ekologiasta ja viidestä harvinaisesta ja uhanalaisesta ensimmäisen luokan suojatusta eläimestä. Pakkausmateriaalissa käytetään karkeaa ruohoa ja puupaperia, mikä edustaa luonnon ja ympäristönsuojelun käsitettä. Ulompaa laatikkoa voidaan käyttää hienona säilytyslaatikkona uudelleenkäyttöön.

Keittiön Jakkara

Coupe

Keittiön Jakkara Tämä jakkara on suunniteltu auttamaan ylläpitämään neutraalia istumisasentoa. Tarkkailemalla ihmisten päivittäistä käyttäytymistä suunnittelutiimi löysi ihmisten tarpeen istua tuolilla lyhyemmän ajan, kuten istua keittiössä nopean tauon vuoksi, mikä inspiroi joukkuetta luomaan tämä jakkara nimenomaan tällaisen käytöksen mukaiseksi. Tämä jakkara on suunniteltu minimaalisin osin ja rakentein, joten jakkara on edullinen ja kustannustehokas sekä ostajille että myyjille ottamalla huomioon valmistajien tuottavuus.