Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Tehtävävalo

Linear

Tehtävävalo Lineaarisen valon putken taivutustekniikkaa käytetään laajasti ajoneuvojen osien valmistukseen. Nestemäinen kulmalinja toteutetaan taiwanilaisen valmistajan tarkkuudenhallinnalla, joten materiaalilla on oltava vähintään Lineaarikevyt kevyt, vahva ja kannettava; ihanteellinen valaisemaan mitä tahansa modernia sisustusta. Se käyttää välkkymätöntä kosketusta himmentävää LED-sirua, muistitoiminnon ollessa päällä edellisellä asetetulla äänenvoimakkuudella. Lineaaritehtävä on suunniteltu käyttäjän helposti koottamaan, se koostuu myrkyttömästä materiaalista ja toimitetaan litteällä pakkauksella; tekee parhaansa vähentääkseen ympäristövaikutuksia.

Työtila

Dava

Työtila Dava on kehitetty avoimen avaruuden toimistoihin, kouluihin ja yliopistoihin, joissa hiljaiset ja keskittyneet työvaiheet ovat tärkeitä. Moduulit vähentävät akustisia ja visuaalisia häiriöitä. Kolmikulmaisen muodonsa vuoksi huonekalut ovat tilaa säästäviä ja mahdollistavat erilaisia järjestelyvaihtoehtoja. Davan materiaalit ovat WPC ja villahuopaa, jotka molemmat ovat biohajoavia. Pistokejärjestelmä kiinnittää kaksi seinää pöytätasoon ja korostaa tuotannon ja käsittelyn yksinkertaisuutta.

Asuintalo

Brooklyn Luxury

Asuintalo Asiakkaan intohimon rikkaasta historiallisesta asunnosta innoittamana tämä projekti edustaa funktionalismin ja perinteiden mukauttamista nykyhetken tarkoituksiin. Siksi klassinen tyyli valittiin, mukautettiin ja tyyliteltiin nykyaikaisen suunnittelun ja modernin tekniikan kaanoneihin. Hyvänlaatuiset uudet materiaalit ovat vaikuttaneet tämän projektin luomiseen - todellinen New Yorkin arkkitehtuurin jalokivi. Odotetut menot ylittävät 5 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria, ja ne tarjoavat lähtökohdan tyylikkään ja ylellisen sisustuksen luomiseen, mutta myös toimivan ja mukavan.

Älykkäät Huonekalut

Fluid Cube and Snake

Älykkäät Huonekalut Hello Wood loi ulkokalusteiden sarjan, jossa on älykkäitä toimintoja yhteisötiloihin. Jäljelle jääessään julkisten huonekalujen tyylin, he suunnittelivat visuaalisesti kiinnostavia ja toiminnallisia asennuksia, joissa oli valaistusjärjestelmä ja USB-pistorasiat, mikä edellytti aurinkopaneelien ja paristojen integrointia. Käärme on modulaarinen rakenne; sen elementit ovat muuttuvia sopimaan tietylle sivustolle. Fluid Cube on kiinteä yksikkö, jonka lasikatolla on aurinkokennot. Studio uskoo, että suunnittelun tarkoituksena on muuttaa jokapäiväisistä esineistä rakastettavia esineitä.

Ruokapöytä

Augusta

Ruokapöytä Augusta tulkitsee klassisen ruokapöydän uudelleen. Edustaen edessämme olevia sukupolvia, muotoilu näyttää kasvavan näkymättömästä juuresta. Pöydän jalat on suunnattu tähän yhteiseen ytimeen, ja ne pystyvät pitämään kirjassa sovitettua pöytätasoa. Kiinteä eurooppalainen pähkinäpuu valittiin viisauden ja kasvun merkityksen perusteella. Huonekaluvalmistajien yleensä hylkäämää puuta käytetään haasteisiinsa työskennellä. Solmut, halkeamat, tuuli tärisee ja ainutlaatuiset pyörteet kertovat tarinan puun elämästä. Puun ainutlaatuisuus antaa tämän tarinan elää perheen perintökalusteessa.

Kosmetiikkapakkaukset

Clive

Kosmetiikkapakkaukset Clive-kosmetiikkapakkausten käsite syntyi erilaiseksi. Jonathan ei halunnut vain luoda uutta kosmetiikkamerkkiä yhteisin tuottein. Päättänyt tutkia enemmän herkkyyttä ja hiukan enemmän kuin hän uskoo henkilökohtaisen hoidon kannalta, hän pyrkii yhteen päätavoitteeseen. Tasapaino kehon ja mielen välillä. Havaijista inspiroidussa suunnittelussa trooppisten lehtien yhdistelmä, meren äärellisyys ja pakettien koskettava kokemus tarjoavat rentoutumisen ja rauhan tunteen. Tämä yhdistelmä antaa mahdollisuuden tuoda kyseisen paikan kokemus muotoiluun.