Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kylpyhuoneiden Näyttelytila

Agape

Kylpyhuoneiden Näyttelytila Erottaaksemme tavallisesta näyttelytilasta määrittelemme tämän tilan taustana, joka voi korostaa hyödykkeen kauneutta. Tällä määritelmällä haluamme luoda aikavaiheen, jolloin hyödyke voi loistaa itsestään. Luomme myös aikaakselin näyttää jokainen tuote, joka näytti tässä tilassa olevan valmistettu eri ajasta.

Ui-Suunnittelu

Moulin Rouge

Ui-Suunnittelu Tämä projekti on tarkoitettu ihmisille, jotka haluavat sisustaa oman matkapuhelimensa Moulin Rougen teemalla, vaikka eivät koskaan käyneet Moulin Rougessa Pariisissa. Päätarkoitus on tarjota parannettu digitaalinen kokemus ja kaikki suunnittelutekijät ovat visualisoida Moulin Rougen tunnelmaa. Kuluttajat voivat mukauttaa suosikkisuunnitteluasetuksiaan ja kuvakkeita yksinkertaisella napauttamalla näyttöä.

Kansainvälinen Koulu

Gearing

Kansainvälinen Koulu Debrecenin kansainvälisen koulun käsitteellinen ympyrämuoto symboloi suojelua, yhtenäisyyttä ja yhteisöä. Eri toiminnot näkyvät kuten kytketyt vaihteet, kaariin järjestetyn merkkijonojen paviljongit. Avaruuden pirstoutuminen luo luokkahuoneiden välillä erilaisia yhteisöalueita. Uusi avaruuskokemus ja luonnon jatkuva läsnäolo auttavat opiskelijoita luovassa ajattelussa ja ilmaisemaan ideoitaan. Polut, jotka johtavat koulutuspuutarhaan ja metsään, täydentävät ympyräkonseptia luomalla jännittävän siirtymisen rakennetun ja luonnollisen ympäristön välillä.

Yksityinen Asuinpaikka

House L019

Yksityinen Asuinpaikka Koko talossa sitä käytettiin yksinkertaisena, mutta hienostuneena materiaalina ja värikäsitteenä. Valkoiset seinät, puiset tammilattiat ja paikallinen kalkkikivi kylpyhuoneille ja savupiipille. Tarkkaan muotoillut yksityiskohdat luovat ilmapiirin herkästä ylellisyydestä. Tarkkaan muodostettu näkymä määrittää vapaasti kelluvan L-muotoisen asuintilan.

Lyhtyasennus

Linear Flora

Lyhtyasennus Lineaarinen kasvisto on inspiroinut numero “kolme” Bougainvilleasta, Pingtung Countyn kukasta. Kolmen Bougainvillea-terälehden lisäksi, jotka on nähty teoksen alapuolelta, variaatiot ja kolmen kertoimet voitiin havaita eri puolilla. Pingtungin kreivikunnan kulttuuriasiainministeri kutsui valaistussuunnittelija Ray Teng Pai -tapahtuman viettämään Taiwan-lyhtyfestivaalin 30. vuosipäivää luomaan epätavallisen lyhtyn, ainutlaatuisen muodon ja tekniikan yhdistelmän lähettämällä viestin festivaalin perinnön muuttamisesta. ja yhdistämällä se tulevaisuuteen.

Ympäristön Valo

25 Nano

Ympäristön Valo 25 Nano on taiteellinen kevyt instrumentti, joka edustaa lyhytaikaista ja pysyvyyttä, syntymää ja kuolemaa. Yhteistyössä Spring Pool Glass Industrial Co., LTD: n kanssa, jonka visiona on rakentaa systemaattinen lasin kierrätyssilmukka kestävää tulevaisuutta varten, 25 Nano valitsi ajatuksen toteuttamiseksi suhteellisen herkän kuplan väliaineeksi, toisin kuin kiinteä lasi. Soittimessa valo loistaa kuplan elinkaaren läpi, heijastaen sateenkaaren kaltaista väriä ja varjoja ympäristöön, luomalla käyttäjän ympärille unelmaisen ilmapiirin.