Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Riipus

Taq Kasra

Riipus Taq Kasra, joka tarkoittaa kasran kaaria, on nyt Irakissa olevan Sasanin kuningaskunnan muistomerkki. Tätä Taq-kasran geometriasta ja entisten suvereniteettien suuruudesta inspiroitua riipusta, joka oli niiden rakenteessa ja subjektivismissä, on käytetty tässä arkkitehtuurimenetelmässä tämän ilmapiirin luomiseksi. Tärkein ominaisuus on se moderni muotoilu, joka on tehnyt siitä kappaleen, jolla on selkeä näkymä siten, että se muodostaa sivunäkymän tunnelilta ja tuo subjektivismin ja muodostaa etunäkymän, jonka se on tehnyt kaarevaksi tilaksi.

Sohvapöytä

Planck

Sohvapöytä Pöytä on tehty erilaisista vaneriosista, jotka on liimattu yhteen paineen alaisena. Pinnat hiotaan ja kerrotaan matolla ja erittäin vahvalla lakalla. On 2 tasoa - koska pöydän sisäosa on ontto - mikä on erittäin käytännöllinen aikakauslehtien tai lehtiöiden sijoittamiseen. Pöydän alla on rakennettu luotirenkaita. Joten etäisyys lattian ja pöydän välillä on hyvin pieni, mutta samalla sitä on helppo siirtää. Vanerin käyttö (pystysuora) tekee siitä erittäin vahvan.

Business-Lounge

Rublev

Business-Lounge Aulan suunnittelu on inspiroitu venäläisestä rakenteellisuudesta, Tatlin-tornista ja venäläisestä kulttuurista. Unionin muotoisia torneja käytetään silmälukijana oleskelutilassa, jolloin luodaan erilaisia tiloja oleskelualueelle tietyntyyppisenä kaavoituksena. Pyöreän muotoisten kupolien takia oleskelutila on viihtyisä alue, jolla on erilaisia vyöhykkeitä ja joiden kokonaiskapasiteetti on 460 paikkaa. Alue nähdään erityyppisillä istuma-alueilla ruokailuun; työ; mukavuus ja rentouttava. Aaltoilevaan kattoon sijoitetuissa pyöreissä vaaleissa kupuissa on dynaaminen valaistus, joka muuttuu päivällä.

Asuintalo

SV Villa

Asuintalo SV Villa: n lähtökohta on asua kaupungissa, jossa on sekä maaseudun etuoikeudet että nykyaikainen muotoilu. Sivusto, jonka taustalla on vertaansa vailla olevat näkymät Barcelonan kaupunkiin, Montjuic-vuorelle ja Välimerelle, luo epätavallisia valaistusolosuhteita. Talo keskittyy paikallisiin materiaaleihin ja perinteisiin tuotantomenetelmiin samalla kun ylläpidetään erittäin korkeaa estetiikkaa. Se on talo, jolla on herkkyys ja kunnioitus sivustoonsa

Pakattuja Cocktaileja

Boho Ras

Pakattuja Cocktaileja Boho Ras myy pakattuja cocktaileja, jotka on valmistettu hienoimmista paikallisista intialaisista alkoholijuomista. Tuotteessa on boheemilainen tunnelma, joka vangitsee epätavanomaisen taiteellisen elämäntavan, ja tuotteen visuaaliset esitykset ovat abstrakti kuva siitä summasta, jonka kuluttaja saa cocktailin juomisen jälkeen. Se on onnistunut saavuttamaan keskipisteen, jossa globaalit ja paikalliset tapaavat, missä ne sulautuvat muodostaen tuotteelle Glocal-tunnelman. Boho Ras myy puhdasta alkoholijuomaa 200 ml: n pulloissa ja pakattuja cocktaileja 200 ml: n ja 750 ml: n pulloissa.

Lemmikkien Hoito Robotti

Puro

Lemmikkien Hoito Robotti Suunnittelijan tavoitteena oli ratkaista koirien kasvattamisen ongelmat yhden hengen kotitalouksissa. Koirien ahdistuneisuushäiriöt ja fysiologiset ongelmat johtuvat pitkäaikaisesta hoitajien poissaolosta. Pienten asuintilojensa ansiosta talonmiehet jakoivat elinympäristön seuraeläinten kanssa aiheuttaen terveysongelmia. Kipujen innoittamana, suunnittelija keksi hoitorobotin, joka 1. pelaa ja on vuorovaikutuksessa seuraeläinten kanssa heittämällä herkkuja, 2. puhdistaa pölyt ja murut sisätiloissa harjoitetun toiminnan jälkeen ja 3. ottaa hajuja ja karvoja, kun seuraeläimet ottavat levätä.