Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Toimisto

Studio Atelier11

Toimisto Rakennus perustui "kolmioon", jolla oli vahvin visuaalinen kuva alkuperäisestä geometrisesta muodosta. Jos katsot alas korkealta kohdalta, näet yhteensä viisi erilaista kolmiota. Erikokoisten kolmioiden yhdistelmä tarkoittaa, että "ihminen" ja "luonto" ovat rooli paikana, jossa he kohtaavat.

Käsitekirja Ja Juliste

PLANTS TRADE

Käsitekirja Ja Juliste PLANTS TRADE on kasvitieteellisten yksilöiden innovatiivinen ja taiteellinen muoto, joka on kehitetty paremman suhteen luomiseksi ihmisten ja luonnon välille kuin opetusmateriaalit. Kasvien konseptikirja valmisteltiin auttamaan sinua ymmärtämään tätä luovaa tuotetta. Kirja, joka on suunniteltu täsmälleen samankokoiseksi kuin tuote, sisältää paitsi luontovalokuvia, myös ainutlaatuisia grafiikoita, jotka ovat luonnon viisauden innoittamia. Vielä mielenkiintoisempaa on, että grafiikat tulostetaan varovasti kohopainoilla, niin että jokaisen kuvan väri tai rakenne vaihtelee, kuten luonnonkasvienkin.

Asuintalo

Tei

Asuintalo Se, että mukava elämä eläkkeelle siirtymisen jälkeen, joka hyödyntää rinteessä olevia tiloja, toteutetaan tasaisella suunnittelulla tavalliseen tapaan, arvostettiin paljon. Rikkaan ympäristön saanti. Mutta tällä kertaa ei ole huvilaarkkitehtuuri, vaan henkilökohtainen asuminen. Sitten ensin aloitimme tehdä rakenteen, joka perustuu siihen, että se pystyy viettämään tavallisen elämän mukavasti ilman kohtuuttomia asioita koko suunnitelmassa.

Rengas

Arch

Rengas Suunnittelija saa inspiraatiota kaarirakenteiden ja sateenkaaren muodosta. Kaksi kuviota - kaaren muoto ja pudotusmuoto yhdistetään yhdeksi kolmiulotteiseksi muotoksi. Yhdistämällä minimaaliset linjat ja muodot ja hyödyntämällä yksinkertaisia ja yleisiä aiheita, tulos on yksinkertainen ja tyylikäs rengas, joka tehdään rohkeaksi ja leikkisäksi tarjoamalla tilaa energialle ja rytmille virtaamaan. Eri kulmista renkaan muoto muuttuu - pudotuksen muotoa tarkastellaan etukulmasta, kaaren muotoa tarkastellaan sivukulmasta ja risti katsotaan yläkulmasta. Tämä stimuloi käyttäjää.

Rengas

Touch

Rengas Yksinkertaisella eleellä kosketus toimittaa rikkaita tunteita. Touch-renkaan kautta suunnittelija pyrkii välittämään tämän lämmin ja muodoton tunne kylmällä ja kiinteällä metallilla. 2 käyrää on liitetty renkaaseen, joka viittaa 2 ihmisen kädestä. Rengas muuttaa suuntaansa, kun sen sijaintia käännetään sormella ja katsotaan eri kulmista. Kun kytketyt osat on sijoitettu sormesi väliin, rengas näyttää joko keltainen tai valkoinen. Kun liitetyt osat ovat sormella, voit nauttia yhdessä sekä keltaisesta että valkoisesta väristä.

Sisustus Yhteiset Tilat

Highpark Suites

Sisustus Yhteiset Tilat Highpark Suites Common Areas tutkii kaupunkien Gen-Y-elämäntapojen saumatonta integrointia vihreään elämiseen, liike-, vapaa-ajan ja yhteisöön. Wow-teknisistä aulaista veistoksellisiin taivaspuistoihin, juhlasaliin ja funky-kokoushuoneisiin nämä mukavuustilat on suunniteltu asukkaille käytettäväksi kodin laajennuksena. Saumattomien sisäilma-olojen, joustavuuden, vuorovaikutteisten hetkien ja kaupunkien väri- ja tekstuurivalikoiman innoittamana MIL Design työnsi rajat luomaan ainutlaatuisen, kestävän ja kokonaisvaltaisen yhteisön, jossa jokaisessa tilassa on asukkaat ja trooppinen ympäristö mielessä