Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Soitin

DrumString

Soitin Kahden soittimen yhdistäminen tarkoittaa uuden äänen syntymistä, uutta toimintoa instrumenttien käytössä, uutta tapaa soittaa, uutta ulkonäköä. Rummien huomautusvaa'at ovat kuten D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4 ja merkkijonovaa'at on suunniteltu EADGBE-järjestelmään. DrumString on kevyt ja siinä on hihna, joka on kiinnitetty olkapäiden ja vyötärön päälle. Siksi instrumentin käyttäminen ja pitäminen on helppoa ja antaa sinulle kyvyn käyttää kahta kättä.

Kiekkopakkaus

Miyabi Monaka

Kiekkopakkaus Tämä on papujahmolla täytetyn kiekkokakun pakkausmuoto. Paketit on suunniteltu tatami-aiheilla herättämään japanilainen huone. He keksivät myös holkkityylisen paketin suunnittelun pakettien lisäksi. Tämän ansiosta (1) oli mahdollista näyttää perinteinen takka, teehuoneen ainutlaatuinen ominaisuus ja (2) luoda teehuoneita 2-mattoisena, 3-mattoisena, 4,5-mattoisena, 18-mattoisena ja erikokoisina muina. Pakkausten takaosa on koristeltu muilla kuin tatami-aiheilla, jotta ne voidaan myydä erikseen.

Hotelli

Shang Ju

Hotelli City Resort -hotellin määritelmän, luonnon kauneuden ja ihmiskunnan kauneuden perusteella on selvää, että se eroaa paikallisista hotelleista. Yhdistämällä paikalliseen kulttuuriin ja elintapoihin, lisää eleganssia ja riimiä vierashuoneisiin ja tarjoa erilaisia elämäkokemuksia. Rento ja tiukat lomatyöt, täynnä eleganssia, puhdasta ja pehmeää elämää. Paljasta mieli, joka piilottaa mielen, ja anna vieraiden kävellä kaupungin rauhassa.

Majatalon Sisustus

The MeetNi

Majatalon Sisustus Suunnitteluelementtien suhteen sitä ei ole tarkoitettu monimutkaiseksi tai minimalistiseksi. Pohjaksi otetaan kiinalainen yksinkertainen väri, mutta tekstuurimaalilla jätetään tilaa tyhjäksi, mikä muodostaa itämaisen taiteellisen käsityksen modernin estetiikan mukaisesti. Modernit humanistiset kodinkalusteet ja perinteiset koristeet, joissa on historiallisia tarinoita, näyttävät olevan muinaisia ja avaruudessa virtaavia moderneja vuoropuheluita, joissa on rauhallisesti muinainen viehätys.

Hotellin Sisustus

New Beacon

Hotellin Sisustus Tila on kontti. Suunnittelija lisää siihen tunne- ja avaruuselementtejä. Yhdistettynä avaruus Noumenonin ominaisuuksiin suunnittelija viimeistelee deduktion tunneista sekvenssiin avaruusreitin järjestelyn kautta ja muodostaa sitten kokonaisen tarinan. Ihmisen tunteet saostuvat ja sublimoidaan luonnollisesti kokemuksen kautta. Se käyttää nykyaikaisia tekniikoita metaforassa muinaisen kaupungin kulttuuria ja osoittaa esteettisen viisauden tuhansien vuosien ajan. Suunnittelija katsojana kertoo hitaasti siitä, kuinka kaupunki ravitsee nykyaikaista ihmisen elämää kontekstillaan.

Klinikka

Chibanewtown Ladies

Klinikka Tärkeä osa tätä suunnittelua oli, että sairaalaan tulevat ihmiset rentoutuvat. Tilan ominaisuutena hoitotilan lisäksi on sijoitettu tiskin tapainen saarikeittiö, jotta he voivat tehdä maitoa vauvalle odotushuoneessa. Lasten alue, joka on tilan keskellä, on avaruuden symboli ja he voivat seurata lapsia mistä tahansa. Seinälle asetetulla sohvalla on korkeus, joka helpottaa raskaana olevan naisen istumista, takakulma säädetään ja tyynyn kovuus säädetään siten, että se ei ole liian pehmeä.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.