Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Ruokailuvälineet

Ingrede Set

Ruokailuvälineet Ingrede-ruokailuvälinesarja on suunniteltu ilmaisemaan täydellisyyden tarve jokapäiväisessä elämässä. Sarja haarukkaa, lusikka ja veitsi lovi yhdessä magneetteja käyttämällä. Ruokailuvälineet seisovat pystysuunnassa ja luovat harmonian pöytään. Matemaattisten muotojen avulla voitiin rakentaa yksi nestemäinen muoto, joka koostuu kolmesta eri kappaleesta. Tämä lähestymistapa luo uusia mahdollisuuksia, joita voidaan soveltaa moniin erilaisiin tuotteisiin, kuten ruokailuvälineiden ja muiden välineiden malleihin.

Musiikkisuosituspalvelu

Musiac

Musiikkisuosituspalvelu Musiac on musiikillinen suositusmoottori, käytä proaktiivista osallistumista etsimään käyttäjille tarkkaa vaihtoehtoa. Sen tavoitteena on ehdottaa vaihtoehtoisia rajapintoja algoritmien autokraation haastamiseksi. Tietosuodatuksesta on tullut väistämätön hakutapa. Se kuitenkin luo kaikukammion tehosteita ja rajoittaa käyttäjiä mukavuusalueellaan seuraamalla tiukasti heidän mieltymyksiään. Käyttäjät muuttuvat passiivisiksi ja lakkaavat kyselemästä koneen tarjoamia vaihtoehtoja. Ajan kuluminen vaihtoehtojen tarkasteluun saattaa lisätä valtavia biokustannuksia, mutta juuri työ luo merkityksellisen kokemuksen.

Asuin Prototyyppi

No Footprint House

Asuin Prototyyppi NFH on kehitetty sarjatuotantoon perustuen suurempiin esivalmistettujen asuintyyppien työkalupakkiin. Ensimmäinen prototyyppi rakennettiin hollantilaiselle perheelle Costa Rican lounaisosassa. He valitsivat kahden makuuhuoneen kokoonpanon, jossa oli teräsrakenne ja mäntypuun viimeistely, joka lähetettiin määränpäähänsä yhdellä yksittäisellä kuorma-autolla. Rakennus on suunniteltu keskeisen palvelusydämen ympärille logistisen tehokkuuden optimoimiseksi kokoonpanossa, kunnossapidossa ja käytössä. Hankkeella pyritään kestävään kehitykseen taloudellisen, ympäristöllisen, sosiaalisen ja alueellisen suorituskyvyn kannalta.

Hotelli

LiHao

Hotelli Palaa luontoon, kaupungin kulttuuriasemalle. Luo hienostunut elämäntapa. Nauti yksinomaan hiljaisuudesta. Hotelli sijaitsee vilkkaalla alueella Baodingin korkean teknologian kehitysvyöhykkeellä. Suunnittelija määrittelee kaupunkikeskushotellin uudelleen kokonaisvaltaisella ajattelulla yhdistämällä ympäröivän ympäristön, arkkitehtuurin, maiseman ja sisustuksen hienostuneen, luonnollisen ja mukavan hotellitilan luomiseksi. Anna liikematkailijoiden tuntea vaurastumista hiljaisella, varastamalla puolipäivän vapaa-ajan.

Myyntitoimistot

Suzhou·Merchants Great Lakes Century

Myyntitoimistot Kun veden pinta on peili, rakennuksen korkeuskuva siirtyy pois; veistoksella ja istutuksella elementteinä veden kiinnostus muodostuu koristeluun; kelluvalla istutuksella, vaihtamalla suihkulähteitä ja taiteellisia valoja, kiinnostus muodostuu ; vedellä sieluna taiteen ja toiminnan yhdistelmä johdetaan tilan käännekohdan kautta; leveä uima-allas, auringonpaisteessa, veden väreily, kirkas ja läpinäkyvä, paistaa kirkkaan veden läpi, näkee kunkin laatan asenteen selvästi, näyttää siltä, että se puhdistaa myös ihmisen mielen yleensä.

Moniosainen Kotelo

Best in Black

Moniosainen Kotelo Best in Black on projekti, jonka tavoitteena on luoda uudenlainen asuinrakennus. Huoneistojen sisustus edustaa meksikolaista arkkitehtuuria kokoontuvaa teollisuussuunnittelua, valitut materiaalit pyrkivät projisoimaan ihmeen tunteen julkisissa tiloissa ja asuntojen lämminhenkisen ilmeen, toisin kuin puhtaan ja raikkaan julkisivun kanssa. Neljä julkisivua inspiroivat selvästi Tetris-pelimuotojen satunnaiseen sijoittamiseen, jotka muodostavat rakennuksen seinät ja ikkunat ja luovat valaistun ilmapiirin, joka luo käyttäjälle mukavuutta.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.