Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sisustus

Arthurs

Sisustus Nykyaikainen pohjoisamerikkalainen grilli, cocktail-aula ja kattoterassi sijaitsevat Toronton keskustassa juhlien hienostunutta klassista valikkoa ja hemmottelevia allekirjoitusjuomia. Arthur's-ravintolassa on kolme erillistä nautittavaa tilaa (ruokailutila, baari ja kattoterassi), jotka tuntevat olonsa samalla intiimiksi ja tilavaksi. Sisäkatto on ainutlaatuinen muotoilunsa puupaneelilla, jossa on viistehiotut puiset paneelit, rakennettuna parantamaan huoneen kahdeksankulmaista muotoa ja jäljittelemään leikatun kiteen ulkoasua.

Huvittava Talo Lapsille

Fun house

Huvittava Talo Lapsille Tämä rakennussuunnitelma on tarkoitettu lapsille oppimiseksi ja leikkimiseksi, mikä on täysin hauskaa taloa superisältä. Suunnittelija yhdisti terveelliset materiaalit ja turvallisuusmuodot ihanaa ja mielenkiintoista tilaa varten. He yrittivät tehdä mukavan ja lämmin lasten leikkitalon ja yrittivät vahvistaa vanhempien ja lasten suhteita. Asiakas käski suunnittelijan saavuttamaan 3 tavoitetta, jotka olivat: (1) luonnon- ja turvallisuusmateriaalit, (2) tehdä lapsista ja vanhemmista onnellinen ja (3) riittävästi säilytystilaa. Suunnittelija löysi yksinkertaisen ja selkeän tavan saavuttaa tavoite, joka on koti, lasten tilan heti alku.

Sisustustalo

Spirit concentration

Sisustustalo Mikä on tila talolle? Suunnittelija uskoo, että muotoilu tulee omistajan vaatimuksista, saavuttaen sielun avaruuteen. Siksi suunnittelija navigoi heidän avaruustarkoituksensa ihana pari. Molemmat omistajat rakastavat materiaaleja ja suunnitteluratkaisua suhteessa japanilaiseen kulttuuriin. Esittäessään muistoja heidän mielensä välillä, he päättivät käyttää erilaisia puumateriaaleja luomaan sieluhuoneen. Tämän seurauksena he tekivät 3 tästä ihanteellisesta talosta yksimielisiä tavoitteita, jotka olivat (1) hiljainen ilmapiiri, (2) joustavat ja viehättävät julkiset tilat ja (3) mukavat ja näkymättömät yksityistilat.

Talo Muistoille

Memory Transmitting

Talo Muistoille Tämä talo välittää kodin kuvia puupalkkien ja porrastettujen valkoisten tiilien pinon avulla. Valo lähtee talon ympärillä olevista valkoisten tiilien tiloista, mikä luo erityisen ilmapiirin asiakkaalle. Suunnittelija käyttää useita menetelmiä ratkaistakseen tämän rakennuksen rajoitukset ilmastointilaitteisiin ja varastotiloihin. Sekoita myös materiaalit asiakkaan muistoon ja lämmin ja tyylikäs estetiikka rakenteen läpi yhdistäen talon ainutlaatuisen tyylin.

Sisustustalo

Seamless Blank

Sisustustalo Tämä on talo, joka esittelee emäntämme ainutlaatuisen elämäntavan, joka on graafisen suunnittelijan ja yrittäjän koti. Suunnittelija esittelee luonnollisia materiaaleja kuvaamaan emäntäsen mieltymyksiä ja säilyttää tyhjät alueet perheenjäsenen esineiden täyttämiseksi. Keittiö on talon keskusta, suunniteltu tilava näkymä emäntälle ja varmista, että vanhemmat voivat nähdä sen missä tahansa. Talo on varustettu valkoisella graniitti saumattomalla lattialla, italialaisella mineraalimaalilla, läpinäkyvällä lasilla ja valkoisella jauhemaalilla paljastaakseen materiaalien tyylikkäät yksityiskohdat.

Sisustustalo

Warm loft

Sisustustalo Teollisuuden tyyliin rakennettu talo, jossa on lämpimiä materiaaleja. Tämä talo valmistelee useita toimintoja asiakkaille elämänlaadun edistämiseksi. Suunnittelija yritti yhdistää putket jokaiseen tilaan ja yhdisti puu-, teräs- ja ENT-putket havainnollistaakseen tarinaa asiakkaiden elämästä. Ei sama kuin tavallisessa teollisuustyylissä, tämä talo syöttää vain muutamia värejä ja valmistaa paljon säilytystiloja.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.