Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Perheen Asuinpaikka

Sleeve House

Perheen Asuinpaikka Tämän todella ainutlaatuisen kodin on suunnitellut huomattava arkkitehti ja tutkija Adam Dayem, ja se voitti äskettäin toisen sijan American-Arkkitehtien Yhdysvaltain Vuoden rakennus -kilpailussa. 3-BR / 2,5-kylpyammeinen koti sijaitsee avoimilla, liikkuvilla niityillä ympäristössä, joka tarjoaa yksityisyyttä sekä dramaattisia laakso- ja vuoristomaisemat. Niin arvoituksellinen kuin se on käytännöllinen, rakenne on suunniteltu kaavamaisesti kahdeksi leikkautuvaksi holkkimaiseksi tilavuudeksi. Kestävästi hankittu hiiltävä puujulkisivu antaa talolle karkean, haalistuvan tekstuurin, nykyaikaisen tulkinnan Hudsonin laakson vanhoista latoista.

Kestävyyslaukku

Rhita

Kestävyyslaukku Kokoonpano ja purkaminen on suunniteltu kestävyyden vuoksi. Suunnitellun innovatiivisen saranarakennejärjestelmän avulla 70 prosenttia osista pienennettiin, ilman liimaa tai niittiä kiinnitystä varten, ilman sisävuoren ompelua, mikä helpottaa korjaamista ja pienentänyt 33 prosenttia tavaraliikenteen määrästä, pidennä matkalaukkua lopulta elinkaari. Kaikkia osia voi ostaa erikseen oman matkalaukun mukauttamiseksi tai osien vaihtamiseksi, eikä matkalaukkua tarvitse palauttaa korjauskeskukseen, mikä säästää aikaa ja vähentää toimitusten hiilijalanjälkeä.

Metallinen Ulkotuoli

Tomeo

Metallinen Ulkotuoli 60-luvulla visionääriset suunnittelijat kehittivät ensimmäisen muovikalusteen. Suunnittelijoiden lahjakkuus yhdistettynä aineen monipuolisuuteen johti sen välttämättömyyteen. Sekä suunnittelijat että kuluttajat olivat riippuvaisia siitä. Tunnemme tänään sen ympäristövaikutukset. Silti ravintolaterassit ovat edelleen täynnä muovituoleja. Tämä johtuu siitä, että markkinat tarjoavat vain vähän vaihtoehtoa. Muotoilumaailma on edelleen harvaan asuttu teräskalusteiden valmistajien kanssa, ja se julkaisee joskus jopa 1800-luvun lopun malleja ... Tomeon synty on syntynyt: moderni, kevyt ja pinottava terästuoli.

Taidetila

Surely

Taidetila Tämä on taiteen, rento ja vähittäiskauppa, jotka kaikki yhdistyvät yhdessä tilassa. Koska arkkitehtuuri, joka on maan ylläpitämä vaatekoukku sivutehdas. Koko rakennus säilyttää seinän täplikäsityksen, koska tilan kerrostekstuurina luodaan erilainen kontrasti ulkopuolen kanssa, luodaan myös avaruuskokemus. Hylkää liikaa kovaa koristelua, käytti näytöllä pehmeää koristelua, joka loi rentouttavan tunteen. Luomisen ja varhaisen vaiheen välinen kontrasti on joustavampi tulevaisuuden avaruuskehityksen kannalta.

Brändi-Identiteetti

Pride

Brändi-Identiteetti Pride-brändin suunnittelun luomiseksi ryhmä käytti kohderyhmän tutkimusta monin tavoin. Kun joukkue suunnitteli logon ja yritysidentiteetin, se otti huomioon psykogeometrian säännöt - geometristen muotojen vaikutuksen tiettyihin psyko-tyyppisiin ihmisiin ja heidän valintansa. Suunnittelun olisi pitänyt myös aiheuttaa tiettyjä tunteita yleisön keskuudessa. Halutun tuloksen saavuttamiseksi joukkue käytti värin vaikutuksen sääntöjä ihmiseen. yleensä tulos on vaikuttanut yrityksen kaikkien tuotteiden suunnitteluun.

Myyntikeskus

Shuimolanting

Myyntikeskus Tämän tapauksen kiinalainen tyyli omaa markkinoille tumman kahvipunaisen jauhekiven ja lattiaikkunan luonnollisen valaistuksen tyhjän osan muodostaen kontrastin valon ja varjon, virtuaalisen ja todellisen välillä. Puun virtuaaliset ja alumiiniristikot, kupariset art-lootuksenlehdet veden luonnonkauniissa paikassa ja kiinalainen merkkirakenteen asennustaide lepoalueella ovat "muste orkideakentän" piste. tapaus. Erityisesti uusien isorokkojen käyttäminen tavallisessa korostuksessa on satunnaista, mutta vähentää nerokkaasti myös pinnan kustannuksia.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.