Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pullo Viiniä

Gabriel Meffre

Pullo Viiniä Aroma luo graafisen identiteetin keräilijän kulholle Gabriel Meffrelle, joka viettää 80 vuotta. Työskentelimme tyypillisestä 30-luvun suunnittelusta, jonka nainen symboloi graafisesti lasillisella viiniä. Käytetyt värilevyt korostetaan kohokuvioinnilla ja kuumalla folioleimauksella korostamaan kokoelman keräilijän puolta.

Projektin nimi : Gabriel Meffre , Suunnittelijoiden nimi : Delphine Goyon, Asiakkaan nimi : Gabriel Meffre.

Gabriel Meffre  Pullo Viiniä

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.