Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Brändi-Identiteetin Uudelleensuunnittelu

InterBrasil

Brändi-Identiteetin Uudelleensuunnittelu Brändin uudelleenarvioinnin ja uudelleensuunnittelun inspiraatio olivat muutokset modernisoinnissa ja integraatiossa yrityksen kulttuuriin. Sydämen suunnittelu ei voinut enää olla brändin ulkopuolella, mikä inspiroi kumppanuutta sekä sisäisesti työntekijöiden että asiakkaiden kanssa. Integroitu unioni etujen, sitoutumisen ja palvelun laadun välillä. Muodosta väreihin uusi muotoilu integroi sydän B: hen ja terveysristi T. sydän.

Brändisuunnittelu

EXP Brasil

Brändisuunnittelu EXP Brasil -brändin suunnittelu perustuu yrityksen yhtenäisyyden ja kumppanuuden periaatteisiin. Hyväksytään tekniikan ja suunnittelun sekoitus projektiinsa samoin kuin toimisto-elämässä. Typografiaelementti edustaa tämän yrityksen unionia ja vahvuutta. X-kirjaimen muotoilu on vankka ja integroitu, mutta erittäin kevyt ja tekninen. Brändi edustaa studio-elämää, ja kirjaimilla on elementtejä sekä positiivisessa että negatiivisessa tilassa, joka yhdistää ihmiset ja muotoilu, yksilöllinen ja kollektiivinen, yksinkertainen ja tekninen, kevyt ja vankka, ammattimainen ja henkilökohtainen.

Kahvisarja

Riposo

Kahvisarja Palvelun suunnittelu oli inspiroinut kaksi 1900-luvun alkupuolen koulua, saksalainen Bauhaus ja venäläinen avantgarde. Tiukka suora geometria ja hyvin harkittu toiminnallisuus vastaa täysin noiden aikojen manifestien henkeä: "mikä on kätevää, on kaunista". Samanaikaisesti seuraten moderneja suuntauksia suunnittelija yhdistää projektissa kaksi vastakkaista materiaalia. Klassista valkoista maitoposliiniä täydentävät korkista tehdyt kirkkaat kannet. Suunnittelun toimivuutta tukevat yksinkertaiset, kätevät kahvat ja lomakkeen yleinen käytettävyys.

Talo

Santos

Talo Puua käytettäessä päärakentavana elementtinä talo siirtää kaksi tasoaan osittain, jolloin lasikatto integroituu kontekstiin ja antaa luonnolliselle valolle pääsyn. Kaksinkertainen korkeustila kuvaa tämän suhteen pohjakerroksen, yläkerroksen ja maiseman välillä. Kattoikkunan yläpuolella oleva metallikatto lentää suojaten sitä läntisen auringon vaikutukselta ja rakentamalla muodollisesti tilavuuden uudelleen kehystämällä vision luonnollisesta ympäristöstä. Ohjelma on artikuloitu sijoittamalla julkinen käyttö pohjakerrokseen ja yksityinen käyttö yläkertaan.

Huonekalut Plus Tuuletin

Brise Table

Huonekalut Plus Tuuletin Brise Table on suunniteltu vastuuntunnolla ilmastomuutoksesta ja halu käyttää faneja ilmastointilaitteiden sijasta. Sen sijaan, että puhaltaa voimakkaita tuulia, se keskittyy tuntemaan viileyttä kiertämällä ilmaa myös ilmastointilaitteen sammuttamisen jälkeen. Brise Table -sovelluksella käyttäjät voivat saada tuulen ja käyttää sitä samalla myös sivupöydällä. Lisäksi se tunkeutuu ympäristöön hyvin ja tekee tilaa kauniimmaksi.

Aloitusotsikko

Pop Up Magazine

Aloitusotsikko Projekti oli matka tutkia Escape-aiheita (teema vuodelle 2019) abstraktisti ja sujuvasti, osoittaen siitä johtuvat muutokset, uudet asiat ja seuraukset. Kaikki visuaalit ovat siistejä ja mukavia katsella, vastakohtana pakoon tulevan epämiellyttävän todellisuuden kanssa. Suunnittelu muuttuu jatkuvasti ja animaation morfisoivat muodot edustavat jonkinlaisen tilanteen aiheuttamaa uudelleensopeutumistoimintaa. Escapellä on erilaisia merkityksiä, tulkintoja ja näkökulma vaihtelee leikkisästä vakavaan.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.