Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sosiaalisen Median Digitaaliset Reseptit

DIY Spice Blends by Chef Heidi

Sosiaalisen Median Digitaaliset Reseptit Unilever Food Solutions kehotti asukaskokin Heidi Heckmannin (alueellinen asiakaskokki, Kapkaupunki) luomaan 11 ainutlaatuista maustesekoitusreseptia Robertsons-maustevalikoiman avulla. Osana ”Matkaamme, löytösi” -kampanjaa, tarkoituksena oli luoda ainutlaatuisia kuvia ja malleja näiden aineosien avulla hauskaan Facebook-kampanjaan. Joka viikko Chef Heidin ainutlaatuiset Spice-sekoitukset postitettiin mediarikkaina Facebook-kangasjulkaisuina. Jokainen näistä resepteistä on myös ladattavissa iPadille UFS.com-sivustolta.

Valaistus Ja Äänijärjestelmä

Luminous

Valaistus Ja Äänijärjestelmä Valaisin on suunniteltu tarjoamaan ergonominen valaistusratkaisu ja surround-äänijärjestelmä yhdessä tuotteessa. Sen tarkoituksena on luoda tunteita, jotka käyttäjät haluavat tuntea, ja hyödyntää äänen ja valon yhdistelmää tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Äänijärjestelmä on kehitetty äänen heijastuksen perusteella ja simuloi huoneen 3D-surround-ääntä ilman, että johdotuksia ja monien kaiuttimien asentamista paikan ympärille tarvitaan. Riipusvalona Luminous luo suoran ja epäsuoran valaistuksen. Tämä valaistusjärjestelmä tarjoaa pehmeän, tasaisen ja matalan kontrastivalon, joka estää häikäisy- ja näköongelmia.

Sähköpyörä

Ozoa

Sähköpyörä OZOa-sähköpyörässä on runko, jolla on erottuva Z-muoto. Runko muodostaa katkeamattoman linjan, joka yhdistää ajoneuvon tärkeimmät toiminnalliset elementit, kuten pyörät, ohjaus, istuin ja polkimet. Z-muoto on suunnattu siten, että sen rakenne tarjoaa luonnollisen sisäänrakennetun takajousituksen. Painotalouden takaa alumiiniprofiilien käyttö kaikissa osissa. Irrotettava, ladattava litiumioniakku on integroitu runkoon.

Julkisivuarkkitehtuurisuunnittelu

Cecilip

Julkisivuarkkitehtuurisuunnittelu Cecilip-kirjekuoren muotoilu noudattaa horisontaalisten elementtien superpositiota, joka sallii orgaanisen muodon saavuttamisen, joka erottaa rakennuksen tilavuuden. Jokainen moduuli koostuu linjojen osista, jotka on kirjoitettu muodostettavan kaarevuuden sädelle. Palaissa käytettiin suorakaiteen muotoisia hopeaanodisoitua alumiinia, jonka leveys oli 10 cm ja paksuus 2 mm, ja ne asetettiin komposiittialumiinilevylle. Kun moduuli oli koottu, etuosa päällystettiin 22 gaugen ruostumattomalla teräksellä.

Myymälä

Ilumel

Myymälä Lähes neljän vuosikymmenen historian jälkeen Ilumel-myymälä on yksi Dominikaanisen tasavallan suurimmista ja arvostetuimmista huonekalu-, valaistus- ja sisustusmarkkinoiden yrityksistä. Viimeisin interventio vastaa tarpeeseen laajentaa näyttelyalueita ja määritellä puhtaampi ja artikkeroidumpi reitti, joka antaa mahdollisuuden arvostaa saatavana olevia kokoelmia.

Kirjahylly

Amheba

Kirjahylly Orgaanista kirjahyllyä nimeltä Amheba ohjaa algoritmi, joka sisältää muuttuvia parametreja ja sääntöjä. Rakenteen valaistamiseen käytetään topologisen optimoinnin käsitettä. Tarkan palapelilogiikan avulla on mahdollista hajottaa ja siirtää se milloin tahansa. Yksi henkilö pystyy kuljettamaan kappaleita ja koota 2,5 metriä pitkä rakenne. Realisointiin käytettiin digitaalisen valmistuksen tekniikkaa. Koko prosessia ohjataan vain tietokoneissa. Tekninen dokumentaatio ei ollut tarpeen. Tiedot lähetettiin 3-akseliseen CNC-koneeseen. Koko prosessin tulos on kevytrakenteinen.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.