Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Portaikko

U Step

Portaikko U-portaikko muodostetaan lukitsemalla kaksi u: n muotoista neliörasiaprofiilikappaletta, joilla on eri mitat. Tällä tavalla portaikko muuttuu omavaraiseksi, jos mitat eivät ylitä kynnysarvoa. Näiden kappaleiden etukäteisvalmistelu tarjoaa asennusmukavuuden. Näiden suorien kappaleiden pakkaaminen ja kuljettaminen on myös yksinkertaistettu huomattavasti.

Projektin nimi : U Step, Suunnittelijoiden nimi : Bora Yıldırım, Asiakkaan nimi : Bora Yıldırım.

U Step Portaikko

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.