Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Taidetila

Surely

Taidetila TÀmÀ on taiteen, rento ja vÀhittÀiskauppa, jotka kaikki yhdistyvÀt yhdessÀ tilassa. Koska arkkitehtuuri, joka on maan yllÀpitÀmÀ vaatekoukku sivutehdas. Koko rakennus sÀilyttÀÀ seinÀn tÀplikÀsityksen, koska tilan kerrostekstuurina luodaan erilainen kontrasti ulkopuolen kanssa, luodaan myös avaruuskokemus. HylkÀÀ liikaa kovaa koristelua, kÀytti nÀytöllÀ pehmeÀÀ koristelua, joka loi rentouttavan tunteen. Luomisen ja varhaisen vaiheen vÀlinen kontrasti on joustavampi tulevaisuuden avaruuskehityksen kannalta.

Myyntikeskus

Shuimolanting

Myyntikeskus TÀmÀn tapauksen kiinalainen tyyli omaa markkinoille tumman kahvipunaisen jauhekiven ja lattiaikkunan luonnollisen valaistuksen tyhjÀn osan muodostaen kontrastin valon ja varjon, virtuaalisen ja todellisen vÀlillÀ. Puun virtuaaliset ja alumiiniristikot, kupariset art-lootuksenlehdet veden luonnonkauniissa paikassa ja kiinalainen merkkirakenteen asennustaide lepoalueella ovat "muste orkideakentÀn" piste. tapaus. Erityisesti uusien isorokkojen kÀyttÀminen tavallisessa korostuksessa on satunnaista, mutta vÀhentÀÀ nerokkaasti myös pinnan kustannuksia.

Kylpyhuoneiden NĂ€yttelytila

Agape

Kylpyhuoneiden NÀyttelytila Erottaaksemme tavallisesta nÀyttelytilasta mÀÀrittelemme tÀmÀn tilan taustana, joka voi korostaa hyödykkeen kauneutta. TÀllÀ mÀÀritelmÀllÀ haluamme luoda aikavaiheen, jolloin hyödyke voi loistaa itsestÀÀn. Luomme myös aikaakselin nÀyttÀÀ jokainen tuote, joka nÀytti tÀssÀ tilassa olevan valmistettu eri ajasta.

KansainvÀlinen Koulu

Gearing

KansainvÀlinen Koulu Debrecenin kansainvÀlisen koulun kÀsitteellinen ympyrÀmuoto symboloi suojelua, yhtenÀisyyttÀ ja yhteisöÀ. Eri toiminnot nÀkyvÀt kuten kytketyt vaihteet, kaariin jÀrjestetyn merkkijonojen paviljongit. Avaruuden pirstoutuminen luo luokkahuoneiden vÀlillÀ erilaisia yhteisöalueita. Uusi avaruuskokemus ja luonnon jatkuva lÀsnÀolo auttavat opiskelijoita luovassa ajattelussa ja ilmaisemaan ideoitaan. Polut, jotka johtavat koulutuspuutarhaan ja metsÀÀn, tÀydentÀvÀt ympyrÀkonseptia luomalla jÀnnittÀvÀn siirtymisen rakennetun ja luonnollisen ympÀristön vÀlillÀ.

Yksityinen Asuinpaikka

House L019

Yksityinen Asuinpaikka Koko talossa sitÀ kÀytettiin yksinkertaisena, mutta hienostuneena materiaalina ja vÀrikÀsitteenÀ. Valkoiset seinÀt, puiset tammilattiat ja paikallinen kalkkikivi kylpyhuoneille ja savupiipille. Tarkkaan muotoillut yksityiskohdat luovat ilmapiirin herkÀstÀ ylellisyydestÀ. Tarkkaan muodostettu nÀkymÀ mÀÀrittÀÀ vapaasti kelluvan L-muotoisen asuintilan.

Toimisto

Studio Atelier11

Toimisto Rakennus perustui "kolmioon", jolla oli vahvin visuaalinen kuva alkuperÀisestÀ geometrisesta muodosta. Jos katsot alas korkealta kohdalta, nÀet yhteensÀ viisi erilaista kolmiota. Erikokoisten kolmioiden yhdistelmÀ tarkoittaa, ettÀ "ihminen" ja "luonto" ovat rooli paikana, jossa he kohtaavat.