Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Hengitysharjoittelupeli

P Y Lung

Hengitysharjoittelupeli Onko lelujen kaltainen laite, joka on suunniteltu kaikille ikäryhmille, niin että kaikille on hyötyä säännöllisestä hengitysharjoittelusta keuhkojen kapasiteetin parantamiseksi puhaltamalla pallo kulkeakseen raitojen läpi eri tarkistuspisteillä hallita hengittää ja hengittää ilmaa. Raitoja on saatavana eri moduuleina, joustavina ja vaihdettavina. Hengitysrakentajassa suunniteltu magneettinen mekanismirakenne, joka tarjoaa säätöä hengitysolosuhteisiinsa sopivaksi.

Huonekalusarja

ChuangHua Tracery

Huonekalusarja ChuangHua Tracery sopii kotiin sisustamiseen, kaupalliseen tilaan, hotelliin tai studioon, jonka ydin on inspiroinut ChuangHua, kiinalainen ikkunaritiläkuvio. Ohutlevyjen taivutustekniikan ja kirkkaan punertavan värisen jauhemaalipinnoitteen avulla, joka erottuu puhtaasti valkoisella, mikä valaisee sen juhlallisen ilmeen, vapauttaen niistä kovan, kylmän ja raskaan metallin kuvan. Esteettisesti yksinkertainen, puhdas ja siisti rakenteellisessa muodossaan suunniteltu, kun valo kulkee laserleikkauskuvioiden läpi, ympäröivään seinään ja lattiaan heijastuva varjo, joka näyttää vilpittömästi kauneutta.

Koulutuslelu

GrowForest

Koulutuslelu Auttaa lapsia ymmärtämään maalla tapahtuvan kestävän kehityksen tavoitteet, metsätalouden suojelu, säilyttäminen ja ennallistaminen. Puut ovat identtisiä Taiwanin kotimaisten akaasialaisten puulajien, akaasia-, suitsukkederi-, Tochigi-, Taiwankuuden, kamferipuun ja Aasian kuusen kanssa. Lämmin kosketus puusta, kunkin puulajin ainutlaatuinen tuoksu ja eri puulajien korkeusmaasto. Kuvitettu tarinakirja auttaa lapsia syventämään metsien suojelun käsitettä, oppimaan Taiwanin puulajien välisiä eroja ja tuomalla kuvakirjaan käsitteen säilyttämismetsät.

Kestävyyslaukku

Rhita

Kestävyyslaukku Kokoonpano ja purkaminen on suunniteltu kestävyyden vuoksi. Suunnitellun innovatiivisen saranarakennejärjestelmän avulla 70 prosenttia osista pienennettiin, ilman liimaa tai niittiä kiinnitystä varten, ilman sisävuoren ompelua, mikä helpottaa korjaamista ja pienentänyt 33 prosenttia tavaraliikenteen määrästä, pidennä matkalaukkua lopulta elinkaari. Kaikkia osia voi ostaa erikseen oman matkalaukun mukauttamiseksi tai osien vaihtamiseksi, eikä matkalaukkua tarvitse palauttaa korjauskeskukseen, mikä säästää aikaa ja vähentää toimitusten hiilijalanjälkeä.

Metallinen Ulkotuoli

Tomeo

Metallinen Ulkotuoli 60-luvulla visionääriset suunnittelijat kehittivät ensimmäisen muovikalusteen. Suunnittelijoiden lahjakkuus yhdistettynä aineen monipuolisuuteen johti sen välttämättömyyteen. Sekä suunnittelijat että kuluttajat olivat riippuvaisia siitä. Tunnemme tänään sen ympäristövaikutukset. Silti ravintolaterassit ovat edelleen täynnä muovituoleja. Tämä johtuu siitä, että markkinat tarjoavat vain vähän vaihtoehtoa. Muotoilumaailma on edelleen harvaan asuttu teräskalusteiden valmistajien kanssa, ja se julkaisee joskus jopa 1800-luvun lopun malleja ... Tomeon synty on syntynyt: moderni, kevyt ja pinottava terästuoli.

Lyhtyasennus

Linear Flora

Lyhtyasennus Lineaarinen kasvisto on inspiroinut numero “kolme” Bougainvilleasta, Pingtung Countyn kukasta. Kolmen Bougainvillea-terälehden lisäksi, jotka on nähty teoksen alapuolelta, variaatiot ja kolmen kertoimet voitiin havaita eri puolilla. Pingtungin kreivikunnan kulttuuriasiainministeri kutsui valaistussuunnittelija Ray Teng Pai -tapahtuman viettämään Taiwan-lyhtyfestivaalin 30. vuosipäivää luomaan epätavallisen lyhtyn, ainutlaatuisen muodon ja tekniikan yhdistelmän lähettämällä viestin festivaalin perinnön muuttamisesta. ja yhdistämällä se tulevaisuuteen.