Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pesuallas

Thalia

Pesuallas Pesuallas näyttää siltä kuin silmukka, joka on valmis kukitsemaan ja täyttymään: se on niin kukkiva, että se tehtiin taitavasta puun lehtikuusi ja teak-liitoksesta, ydinosa yläosassa ja toinen alaosassa. Vakaa ja turvallinen ottelu, joka tarjoaa erityisen tyylikkyyden ja värin eloisuuden sekä iloisissa toisiinsa sekoittuvissa jyvissä, joilla on aina erilaiset sävyt ja jotka tuottavat ainutlaatuisia pesualtaita. Tämän esineen kauneudelle on ominaista sen epäsymmetria ja harmonia eri muotojen ja puumaisen olemuksen kohtaamalla.

Valaistus Ja Äänijärjestelmä

Luminous

Valaistus Ja Äänijärjestelmä Valaisin on suunniteltu tarjoamaan ergonominen valaistusratkaisu ja surround-äänijärjestelmä yhdessä tuotteessa. Sen tarkoituksena on luoda tunteita, jotka käyttäjät haluavat tuntea, ja hyödyntää äänen ja valon yhdistelmää tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Äänijärjestelmä on kehitetty äänen heijastuksen perusteella ja simuloi huoneen 3D-surround-ääntä ilman, että johdotuksia ja monien kaiuttimien asentamista paikan ympärille tarvitaan. Riipusvalona Luminous luo suoran ja epäsuoran valaistuksen. Tämä valaistusjärjestelmä tarjoaa pehmeän, tasaisen ja matalan kontrastivalon, joka estää häikäisy- ja näköongelmia.

Sähköpyörä

Ozoa

Sähköpyörä OZOa-sähköpyörässä on runko, jolla on erottuva Z-muoto. Runko muodostaa katkeamattoman linjan, joka yhdistää ajoneuvon tärkeimmät toiminnalliset elementit, kuten pyörät, ohjaus, istuin ja polkimet. Z-muoto on suunnattu siten, että sen rakenne tarjoaa luonnollisen sisäänrakennetun takajousituksen. Painotalouden takaa alumiiniprofiilien käyttö kaikissa osissa. Irrotettava, ladattava litiumioniakku on integroitu runkoon.

Julkinen Alue

Quadrant Arcade

Julkinen Alue Grade II -luettelossa oleva pelihalli on muutettu kutsuvaksi kadun läsnäoloksi järjestämällä oikea valo oikeaan paikkaan. Ympäristön valaistusta käytetään yleensä kokonaisvaltaisesti ja sen vaikutukset järjestetään hierarkkisesti saavuttamaan valokuvioissa muutokset, jotka herättävät mielenkiintoa ja edistävät tilan lisääntynyttä käyttöä. Strategista sisällyttämistä dynaamisen ominaisuuden riipuksen suunnitteluun ja sijoitteluun hallittiin yhdessä taiteilijan kanssa niin, että visuaaliset tehosteet näyttävät hienoilta kuin ylivoimaisilta. Päivänvalon heikentyessä tyylikäs rakenne korostuu sähkövalaistuksen rytmillä.

Laajennettava Pöytä

Lido

Laajennettava Pöytä Lido taittuu pieneen suorakaiteen muotoiseen laatikkoon. Taitettuna se toimii säilytyslaatikkona pienille esineille. Jos ne nostavat sivulevyt, niveljalat työntyvät ulos laatikosta ja Lido muuttuu teepöydäksi tai pieneksi pöydäksi. Samoin, jos ne avaavat sivulevyt kokonaan molemmilta puolilta, se muuttuu suureksi pöydäksi, jonka ylälevyn leveys on 75 cm. Tätä pöytää voidaan käyttää ruokapöydäksi, etenkin Koreassa ja Japanissa, jossa lattialla istuminen ruokailun aikana on yleinen kulttuuri.

Soitin

DrumString

Soitin Kahden soittimen yhdistäminen tarkoittaa uuden äänen syntymistä, uutta toimintoa instrumenttien käytössä, uutta tapaa soittaa, uutta ulkonäköä. Rummien huomautusvaa'at ovat kuten D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4 ja merkkijonovaa'at on suunniteltu EADGBE-järjestelmään. DrumString on kevyt ja siinä on hihna, joka on kiinnitetty olkapäiden ja vyötärön päälle. Siksi instrumentin käyttäminen ja pitäminen on helppoa ja antaa sinulle kyvyn käyttää kahta kättä.