Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kunto-Silikonipullo

Happy Aquarius

Kunto-Silikonipullo Happy Aquarius on turvallinen ja hyvÀ tarttuvuus vesipullo kaiken ikÀisille. Se on suunniteltu sujuvasti hymyilevÀksi, kaareva muoto ja houkutteleva kaksipuolinen vÀri, joka tarjoaa tunteen nuoresta, energistÀ ja muodikasta. Valmistettu 100% kierrÀtettÀvÀstÀ ruokailutilikonista, joka yllÀpitÀÀ lÀmpötila-aluetta 220 astetta. C - -40 astetta. C, plastifikaattoria ei ole vuotanut ulos ja se ei sisÀllÀ BPA: ta. PehmeÀ kosketuspintapÀÀllyste antaa silkkisen tunnelman, mukavan pidon ja otteen. Joustavuus, joustavuus ja ontto rakenneominaisuus mahdollistavat pullon harjoittamisen kÀsityövÀlineenÀ ja kevyinÀ kÀsipainoina.

Hotellin Palvelut

Marn

Hotellin Palvelut NÀmÀ perinteisten Tainan-kulttuurien juhlallisista vÀlipaloista (vanha kaupunki Taiwanissa, joka on tÀynnÀ kulttuuriperintöÀ) inspiroituneina muuttamalla ne hotellipalveluiden joukkoksi. NÀmÀ juhlallisten vÀlipallojen sarjat, joita paikalliset tuntevat aina nimellÀ "Marn", tarkoittavat toteutumista Kiinan kulttuurissa; kilpikonnamainen riisikakku kÀsisaippuana ja saippua-astiana, mung papukakku kylpytuotteina, tang yuanin makea tippu kÀsivoidena ja höyrytetty pulla & amp; Tainan ruskean sokerin pullakakku teetÀ. Tainan-kulttuuriperintö voisi olla laajalle levinnyt maailmalle, koska hotelli on mukava alusta paikallisen kulttuurin edistÀmiselle.

Laminoitu Bambu Jakkara

Kala

Laminoitu Bambu Jakkara Kala, laminaattisesta bambusta valmistettu jakkara, jonka sisÀÀnvedettÀvÀ mekanismi on keskiakselilla. Ottaen öljypaperi sateenvarjorakenteen inspiraatiokseen, laminoitu bambu nauha lÀmpökÀsiteltiin ja puristin kiinnitettiin puumuottiin, joka taivutettiin muotoon, osoittaen sen yksinkertaisuuden ja itÀmaisen viehÀttÀvyyden. Mielenkiintoista kyllÀ, suunnitellun laminoidun bamburakenteen joustavuus ja sisÀÀnvedettÀvÀ mekanismi keskiakselilla löytÀvÀt vuorovaikutuksen istuessaan Kala-jakkaralla, se laskeutuu kevyesti ja sujuvasti, ja kun se nousee Kalan jakkarasta, se nousee takaisin asentoonsa .

Hengitysharjoittelupeli

P Y Lung

Hengitysharjoittelupeli Onko lelujen kaltainen laite, joka on suunniteltu kaikille ikÀryhmille, niin ettÀ kaikille on hyötyÀ sÀÀnnöllisestÀ hengitysharjoittelusta keuhkojen kapasiteetin parantamiseksi puhaltamalla pallo kulkeakseen raitojen lÀpi eri tarkistuspisteillÀ hallita hengittÀÀ ja hengittÀÀ ilmaa. Raitoja on saatavana eri moduuleina, joustavina ja vaihdettavina. Hengitysrakentajassa suunniteltu magneettinen mekanismirakenne, joka tarjoaa sÀÀtöÀ hengitysolosuhteisiinsa sopivaksi.

Huonekalusarja

ChuangHua Tracery

Huonekalusarja ChuangHua Tracery sopii kotiin sisustamiseen, kaupalliseen tilaan, hotelliin tai studioon, jonka ydin on inspiroinut ChuangHua, kiinalainen ikkunaritilÀkuvio. Ohutlevyjen taivutustekniikan ja kirkkaan punertavan vÀrisen jauhemaalipinnoitteen avulla, joka erottuu puhtaasti valkoisella, mikÀ valaisee sen juhlallisen ilmeen, vapauttaen niistÀ kovan, kylmÀn ja raskaan metallin kuvan. Esteettisesti yksinkertainen, puhdas ja siisti rakenteellisessa muodossaan suunniteltu, kun valo kulkee laserleikkauskuvioiden lÀpi, ympÀröivÀÀn seinÀÀn ja lattiaan heijastuva varjo, joka nÀyttÀÀ vilpittömÀsti kauneutta.

Koulutuslelu

GrowForest

Koulutuslelu Auttaa lapsia ymmÀrtÀmÀÀn maalla tapahtuvan kestÀvÀn kehityksen tavoitteet, metsÀtalouden suojelu, sÀilyttÀminen ja ennallistaminen. Puut ovat identtisiÀ Taiwanin kotimaisten akaasialaisten puulajien, akaasia-, suitsukkederi-, Tochigi-, Taiwankuuden, kamferipuun ja Aasian kuusen kanssa. LÀmmin kosketus puusta, kunkin puulajin ainutlaatuinen tuoksu ja eri puulajien korkeusmaasto. Kuvitettu tarinakirja auttaa lapsia syventÀmÀÀn metsien suojelun kÀsitettÀ, oppimaan Taiwanin puulajien vÀlisiÀ eroja ja tuomalla kuvakirjaan kÀsitteen sÀilyttÀmismetsÀt.