Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Taiteen Arvostus

The Kala Foundation

Taiteen Arvostus Intialaisille maalauksille on ollut pitkään globaalit markkinat, mutta kiinnostus intialaiseen taiteeseen on jäänyt jälkeen Yhdysvalloissa. Tietoisuuden lisäämiseksi Intian kansanmaalausten eri tyyleistä Kala-säätiö perustetaan uudeksi alustaksi maalausten esittelemiseksi ja niiden saatavuuden parantamiseksi kansainvälisille markkinoille. Säätiö koostuu verkkosivustosta, mobiilisovelluksesta, näyttelystä, jossa on toimituksellisia kirjoja, ja tuotteista, jotka auttavat kuromaan umpeen kuilun ja yhdistämään nämä maalaukset suurempaan yleisöön.

Valaistus

Mondrian

Valaistus Ripustusvalaisin Mondrian tavoittaa tunteita värien, volyymien ja muotojen kautta. Nimi johtaa sen inspiraation lähteeseen, taidemaalari Mondrian. Se on ripustuslamppu, jonka vaaka-akselilla on suorakaiteen muotoinen muoto ja joka koostuu useista kerroksista värillistä akryylia. Valaisimessa on neljä erilaista näkymää hyödyntäen tässä koostumuksessa käytetyn kuuden värin luomaa vuorovaikutusta ja harmoniaa, jossa muodon katkaisee valkoinen viiva ja keltainen kerros. Mondrian lähettää valoa sekä ylös- että alaspäin luoden hajautettua, ei-invasiivista valaistusta, jota säädetään himmennettävällä langattomalla kaukosäätimellä.

Käsipaino Handgripper

Dbgripper

Käsipaino Handgripper Tämä on turvallinen ja pitävä kuntoiluväline kaiken ikäisille. Pinnalla pehmeä kosketuspinnoite, joka tarjoaa silkkisen tunteen. Valmistettu 100 % kierrätettävästä silikonista erityisellä materiaalikoostumuksella, joka tuottaa 6 eri kovuustasoa, eri kokoisia ja painoisia, tarjoavat valinnaisen pitovoimaharjoittelun. Käsitarrain mahtuu myös käsipainotangon molemmilla puolilla olevaan pyöristettyyn loveen lisäämällä siihen painoa käsivarren lihasten harjoitteluun jopa 60 eri voimayhdistelmää varten. Silmää hivelevät värit vaaleasta tummaan, osoittavat vahvuuden ja painon vaaleasta raskaaseen.

Maljakko

Canyon

Maljakko Käsintehty kukkamaljakko valmistettiin 400 kappaleesta eripaksuisia tarkkuuslaserleikkauslevyjä pinoamalla kerros kerrokselta ja hitsaamalla pala palalta, mikä esitteli taiteellista kukkamaljakkoveistosta, joka esitetään yksityiskohtaisena kanjonin kuviona. Pinottavat metallikerrokset näyttävät kanjoniosan tekstuurin, lisäävät myös skenaarioita erilaisilla ympäristöillä, luoden epäsäännöllisesti muuttuvia luonnollisia tekstuuriefektejä.

Tuoli

Stool Glavy Roda

Tuoli Glavy Roda -jakkara ilmentää perheenpäälle ominaisia ominaisuuksia: rehellisyyttä, organisointia ja itsekuria. Suorat kulmat, ympyrän ja suorakaiteen muodot yhdistettynä koriste-elementteihin tukevat menneisyyden ja nykyisyyden yhteyttä tehden tuolista ajattoman esineen. Tuoli on valmistettu puusta ympäristöystävällisillä pinnoitteilla ja se voidaan maalata haluamallasi värillä. Glavy Roda -jakkara sopii luonnollisesti mihin tahansa toimiston, hotellin tai yksityiskodin sisustukseen.

Palkinto

Nagrada

Palkinto Tämä muotoilu on toteutettu edistämään elämän normalisoitumista eristäytymisen aikana ja luomaan erityispalkinto online-turnausten voittajille. Palkinnon suunnittelu edustaa Sotilaan muuttumista kuningattareksi tunnustuksena pelaajan edistymisestä shakissa. Palkinto koostuu kahdesta litteästä hahmosta, kuningattaresta ja sotilasta, jotka asettuvat toisiinsa kapeiden rakojen ansiosta, jotka muodostavat yhden kupin. Palkintomuotoilu on kestävä ruostumattoman teräksen ansiosta ja on kätevä kuljettaa voittajalle postitse.