Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Asuintalo

Su Zhou

Asuintalo Jos etsit saumatonta sekoitusta itämaista ja länsimaista kulttuuria, tämä on esimerkki. Tämä projekti on yhdistänyt alueen historiallisen kulttuurin nykyajan aikajanaan, joka sisältää sekä itämaisen ilmapiirin että kansainvälisen elämäntavan. Siten, olisitko päällään trendikkäitä italialaisia vaatteita vai Suzhou Cheongsam, sopisi avaruuteen.

Projektin nimi : Su Zhou, Suunnittelijoiden nimi : Guoqiang Feng and Yan Chen, Asiakkaan nimi : Feng and Chen Partners Design.

Su Zhou Asuintalo

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.