Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Asuintalo

Su Zhou

Asuintalo Jos etsit saumatonta sekoitusta itämaista ja länsimaista kulttuuria, tämä on esimerkki. Tämä projekti on yhdistänyt alueen historiallisen kulttuurin nykyajan aikajanaan, joka sisältää sekä itämaisen ilmapiirin että kansainvälisen elämäntavan. Siten, olisitko päällään trendikkäitä italialaisia vaatteita vai Suzhou Cheongsam, sopisi avaruuteen.

Projektin nimi : Su Zhou, Suunnittelijoiden nimi : Guoqiang Feng and Yan Chen, Asiakkaan nimi : Feng and Chen Partners Design.

Su Zhou Asuintalo

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.