Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Valaistus

plUsminus

Valaistus Ainutlaatuinen valaisin plus sitä voidaan kääntää, siirtää, poistaa tai toimittaa valaisimen toiminnalliset elementit. Ehdottomasti kuka tahansa voi säätää lamppua oman harkintansa mukaan ja kerätä näytön tai valaisimen palkin yläpuolelle, ylellisen kattokruunun tai työvalaisimen, koristeellisen asennuksen tai lattiavalaisimen. Materiaali Lasi, kupari, pronssi loistavan esineen personifikaatio. Yhden elementin koko on 500 x 50 x 50

Projektin nimi : plUsminus, Suunnittelijoiden nimi : Taras Zheltyshev, Asiakkaan nimi : TarasovDesign.

plUsminus Valaistus

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.