Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Valaistus

plUsminus

Valaistus Ainutlaatuinen valaisin plus sitä voidaan kääntää, siirtää, poistaa tai toimittaa valaisimen toiminnalliset elementit. Ehdottomasti kuka tahansa voi säätää lamppua oman harkintansa mukaan ja kerätä näytön tai valaisimen palkin yläpuolelle, ylellisen kattokruunun tai työvalaisimen, koristeellisen asennuksen tai lattiavalaisimen. Materiaali Lasi, kupari, pronssi loistavan esineen personifikaatio. Yhden elementin koko on 500 x 50 x 50

Projektin nimi : plUsminus, Suunnittelijoiden nimi : Taras Zheltyshev, Asiakkaan nimi : TarasovDesign.

plUsminus Valaistus

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.