Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Asuintalo

DA AN H HOUSE

Asuintalo Se on mukautettu asuinpaikka, joka perustuu käyttäjiin. Sisätilojen avoin tila yhdistää olohuoneen, ruokasalin ja opiskelutilan vapauden liikennevirran kautta, ja se tuo myös vihreän ja valon parvekkeelta. Ainutlaatuinen portti lemmikkieläimille löytyy jokaisesta perheenjäsenen huoneesta. Litteä ja esteetön liikennevirta johtuu ovikilpailusta. Yllä olevat suunnittelun painotukset on suunniteltu vastaamaan käyttäjän tapoja, ergonomista ja luovaa ideoiden yhdistelmää.

Projektin nimi : DA AN H HOUSE, Suunnittelijoiden nimi : Shu-Ching Tan, Asiakkaan nimi : HerZu Interior Design Ltd..

DA AN H HOUSE Asuintalo

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.