Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Asuintalo

DA AN H HOUSE

Asuintalo Se on mukautettu asuinpaikka, joka perustuu käyttäjiin. Sisätilojen avoin tila yhdistää olohuoneen, ruokasalin ja opiskelutilan vapauden liikennevirran kautta, ja se tuo myös vihreän ja valon parvekkeelta. Ainutlaatuinen portti lemmikkieläimille löytyy jokaisesta perheenjäsenen huoneesta. Litteä ja esteetön liikennevirta johtuu ovikilpailusta. Yllä olevat suunnittelun painotukset on suunniteltu vastaamaan käyttäjän tapoja, ergonomista ja luovaa ideoiden yhdistelmää.

Projektin nimi : DA AN H HOUSE, Suunnittelijoiden nimi : Shu-Ching Tan, Asiakkaan nimi : HerZu Interior Design Ltd..

DA AN H HOUSE Asuintalo

Tämä erinomainen muotoilu on voittanut kultaisen suunnittelupalkinnon valaistustuotteissa ja valaistusprojektien suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä kultaisen palkitun suunnittelijan suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia valaistustuotteita ja valaistusprojektien suunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.