Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Tuoli

Everyday chair

Tuoli Mestari Bruno Munari väitti, että maailmassa "on enemmän tuolia kuin aaseja". Miksi sitten piirtää toinen tuoli? Hyviä tuoleja on jo paljon, jotkut huonot, toiset mukavat, toiset vähän vähemmän. Joten jokaisen tuolin on ajateltu kuvittelevan esineen, joka juostaan mistä tahansa tyyliä, joka kertoo pienen tarinan, nauraa hymyillen. On uteliasta, että ilman uskoa tai laskua, kaikki istuvat päivittäin tyytyväisenä valkoiselle keraamiselle tuolille ... Sen leikkisä luonne muuttuu kutsuksi istua alas ottaen jonkin aikaa rentoutua.

Projektin nimi : Everyday chair, Suunnittelijoiden nimi : Federico Traverso, Asiakkaan nimi : MYYOUR.

Everyday chair Tuoli

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.