Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Tuoli

Everyday chair

Tuoli Mestari Bruno Munari väitti, että maailmassa "on enemmän tuolia kuin aaseja". Miksi sitten piirtää toinen tuoli? Hyviä tuoleja on jo paljon, jotkut huonot, toiset mukavat, toiset vähän vähemmän. Joten jokaisen tuolin on ajateltu kuvittelevan esineen, joka juostaan mistä tahansa tyyliä, joka kertoo pienen tarinan, nauraa hymyillen. On uteliasta, että ilman uskoa tai laskua, kaikki istuvat päivittäin tyytyväisenä valkoiselle keraamiselle tuolille ... Sen leikkisä luonne muuttuu kutsuksi istua alas ottaen jonkin aikaa rentoutua.

Projektin nimi : Everyday chair, Suunnittelijoiden nimi : Federico Traverso, Asiakkaan nimi : MYYOUR.

Everyday chair Tuoli

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.