Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Tuoli

Everyday chair

Tuoli Mestari Bruno Munari väitti, että maailmassa "on enemmän tuolia kuin aaseja". Miksi sitten piirtää toinen tuoli? Hyviä tuoleja on jo paljon, jotkut huonot, toiset mukavat, toiset vähän vähemmän. Joten jokaisen tuolin on ajateltu kuvittelevan esineen, joka juostaan mistä tahansa tyyliä, joka kertoo pienen tarinan, nauraa hymyillen. On uteliasta, että ilman uskoa tai laskua, kaikki istuvat päivittäin tyytyväisenä valkoiselle keraamiselle tuolille ... Sen leikkisä luonne muuttuu kutsuksi istua alas ottaen jonkin aikaa rentoutua.

Projektin nimi : Everyday chair, Suunnittelijoiden nimi : Federico Traverso, Asiakkaan nimi : MYYOUR.

Everyday chair Tuoli

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.