Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sekakäyttöinen Rakennus

The Mall

Sekakäyttöinen Rakennus Kauppakeskus sijaitsee autiomaassa. Suunnitteluidea perustuu rakennusohjelman purkamiseen luomaan siitä kulttuuri- ja kauppa-alue, joka vaikuttaa sen ympäristöön. Kompleksiin integroidut kaupunkitilat sisältävät monia aktiviteetteja ja rikastuttavat alueen kulttuurista vuorovaikutusta. Sen sijaan, että se toimisi erillisen suljetun rakennuksen tavoin, se tukee katuelämää koko alueella. Kompleksin asettelu, rakennusten suunta ja julkisivutiedot on suunniteltu tukemaan luonnonlähteiden tehokkainta käyttöä.

Projektin nimi : The Mall, Suunnittelijoiden nimi : Ekin Ç. Turhan - Onat Öktem, Asiakkaan nimi : Ercan Çoban Architects & ONZ Architects.

The Mall Sekakäyttöinen Rakennus

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.