Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Sekakäyttöinen Rakennus

The Mall

Sekakäyttöinen Rakennus Kauppakeskus sijaitsee autiomaassa. Suunnitteluidea perustuu rakennusohjelman purkamiseen luomaan siitä kulttuuri- ja kauppa-alue, joka vaikuttaa sen ympäristöön. Kompleksiin integroidut kaupunkitilat sisältävät monia aktiviteetteja ja rikastuttavat alueen kulttuurista vuorovaikutusta. Sen sijaan, että se toimisi erillisen suljetun rakennuksen tavoin, se tukee katuelämää koko alueella. Kompleksin asettelu, rakennusten suunta ja julkisivutiedot on suunniteltu tukemaan luonnonlähteiden tehokkainta käyttöä.

Projektin nimi : The Mall, Suunnittelijoiden nimi : Ekin Ç. Turhan - Onat Öktem, Asiakkaan nimi : Ercan Çoban Architects & ONZ Architects.

The Mall Sekakäyttöinen Rakennus

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelija

Maailman parhaat suunnittelijat, taiteilijat ja arkkitehdit.

Hyvä muotoilu ansaitsee suuren tunnustuksen. Joka päivä meillä on ilo esitellä uskomattomia suunnittelijoita, jotka luovat alkuperäisiä ja innovatiivisia malleja, uskomattoman arkkitehtuurin, tyylikkään muodin ja luovan grafiikan. Tänään esittelemme sinulle yhden maailman suurimmista suunnittelijoista. Checkout-palkittu suunnittelusalkku tänään ja hanki päivittäinen suunnittelusiivous.