Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kylpyhuonekalusteet

Soluzione

Kylpyhuonekalusteet Soluzione-kylpyhuonekalustekokoelma on suunniteltu ajatukseen luoda innovatiivisia ja tyylikkäitä ratkaisuja, jotka tekevät elämästä helpompaa, rauhallisempaa ja rakentavat kylpyhuoneita, joilla on persoonallisuus. Kylpyhuonekaapit, joita on saatavana kolmessa erikokoisessa laatikossa ja kaappioven valinnalla, yhdistetään astianpesualtaisiin, jotta kylpyhuoneen estetiikka voidaan määritellä uudelleen. Valinnainen puoliympyräpyyhehyllymoduuli on innovatiivinen lähestymistapa pyyheiden säilyttämiseen ja ripustamiseen. Valkoisena ja antrasiitinvärisellä lakalla saatavana oleva Soluzione-kokoelma toivoo tarjoavan innovatiivisia kylpyhuoneratkaisuja.

Projektin nimi : Soluzione, Suunnittelijoiden nimi : Isvea Eurasia, Asiakkaan nimi : ISVEA.

Soluzione Kylpyhuonekalusteet

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.