Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kylpyhuonekalusteet

Soluzione

Kylpyhuonekalusteet Soluzione-kylpyhuonekalustekokoelma on suunniteltu ajatukseen luoda innovatiivisia ja tyylikkäitä ratkaisuja, jotka tekevät elämästä helpompaa, rauhallisempaa ja rakentavat kylpyhuoneita, joilla on persoonallisuus. Kylpyhuonekaapit, joita on saatavana kolmessa erikokoisessa laatikossa ja kaappioven valinnalla, yhdistetään astianpesualtaisiin, jotta kylpyhuoneen estetiikka voidaan määritellä uudelleen. Valinnainen puoliympyräpyyhehyllymoduuli on innovatiivinen lähestymistapa pyyheiden säilyttämiseen ja ripustamiseen. Valkoisena ja antrasiitinvärisellä lakalla saatavana oleva Soluzione-kokoelma toivoo tarjoavan innovatiivisia kylpyhuoneratkaisuja.

Projektin nimi : Soluzione, Suunnittelijoiden nimi : Isvea Eurasia, Asiakkaan nimi : ISVEA.

Soluzione Kylpyhuonekalusteet

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.