Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Näyttelykoppi

Onn Exhibition

Näyttelykoppi Onn on premium-käsityönä valmistettu tuote, joka sekoittaa perinteitä nykyaikaisiin malleihin kulttuuriomaisuuden mestareiden kautta. Onnin materiaalit, värit ja tuotteet ovat luonnon inspiroimia, jotka valaisevat perinteiset hahmot maulla loistoa. Näyttelyosasto rakennettiin toistamaan luonnon kohtaus käyttämällä materiaaleja, joita kohdellaan yhdessä tuotteiden kanssa, jotta siitä tulisi itse harmonisoitu teos.

Projektin nimi : Onn Exhibition, Suunnittelijoiden nimi : Shinjae Kang, Heeyoung Choi, Asiakkaan nimi : Onn.

Onn Exhibition Näyttelykoppi

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.