Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Näyttelykoppi

Onn Exhibition

Näyttelykoppi Onn on premium-käsityönä valmistettu tuote, joka sekoittaa perinteitä nykyaikaisiin malleihin kulttuuriomaisuuden mestareiden kautta. Onnin materiaalit, värit ja tuotteet ovat luonnon inspiroimia, jotka valaisevat perinteiset hahmot maulla loistoa. Näyttelyosasto rakennettiin toistamaan luonnon kohtaus käyttämällä materiaaleja, joita kohdellaan yhdessä tuotteiden kanssa, jotta siitä tulisi itse harmonisoitu teos.

Projektin nimi : Onn Exhibition, Suunnittelijoiden nimi : Shinjae Kang, Heeyoung Choi, Asiakkaan nimi : Onn.

Onn Exhibition Näyttelykoppi

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.