Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Wc

Versus

Wc Elämämme on loputon nautinnon ja mukavuuden etsiminen. Jokainen meistä yrittää löytää parhaan tasapainon toiminnallisuuden ja suunnittelun välillä ja jos haluamme tuotteen olevan taloudellinen, mikä tekee siitä entistä vaikeamman. Läheisesti kytketyn wc-laitteellani yritin löytää tarkalleen tämän tasapainon. Siinä yhdistyvät uudet lähestymistavat ja tekniikat energiatehokkuuden lisäämiseksi, veden ja materiaalien säästämiseksi. Samanaikaisesti kaikki nämä hyvät asiat ovat piilotettu rohkean, monoliittisen ja ylimääräisen suunnittelun alle.

Projektin nimi : Versus, Suunnittelijoiden nimi : Vasil Velchev, Asiakkaan nimi : MAGMA graphics.

Versus Wc

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelutiimi

Maailman parhaat suunnittelutiimit.

Joskus tarvitset erittäin suuren joukon lahjakkaita suunnittelijoita keksimään todella upeita malleja. Joka päivä meillä on oma palkittu innovatiivinen ja luova suunnittelutiimi. Tutustu ja löydä alkuperäisen ja luovan arkkitehtuurin, hyvän suunnittelun, muodin, graafisen suunnittelun ja suunnittelustrategian projekteja suunnittelutiimiltä ympäri maailmaa. Saada inspiraatiota isojen suunnittelijoiden alkuperäisistä teoksista.