Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Wc

Versus

Wc Elämämme on loputon nautinnon ja mukavuuden etsiminen. Jokainen meistä yrittää löytää parhaan tasapainon toiminnallisuuden ja suunnittelun välillä ja jos haluamme tuotteen olevan taloudellinen, mikä tekee siitä entistä vaikeamman. Läheisesti kytketyn wc-laitteellani yritin löytää tarkalleen tämän tasapainon. Siinä yhdistyvät uudet lähestymistavat ja tekniikat energiatehokkuuden lisäämiseksi, veden ja materiaalien säästämiseksi. Samanaikaisesti kaikki nämä hyvät asiat ovat piilotettu rohkean, monoliittisen ja ylimääräisen suunnittelun alle.

Projektin nimi : Versus, Suunnittelijoiden nimi : Vasil Velchev, Asiakkaan nimi : MAGMA graphics.

Versus Wc

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.