Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Wc

Versus

Wc Elämämme on loputon nautinnon ja mukavuuden etsiminen. Jokainen meistä yrittää löytää parhaan tasapainon toiminnallisuuden ja suunnittelun välillä ja jos haluamme tuotteen olevan taloudellinen, mikä tekee siitä entistä vaikeamman. Läheisesti kytketyn wc-laitteellani yritin löytää tarkalleen tämän tasapainon. Siinä yhdistyvät uudet lähestymistavat ja tekniikat energiatehokkuuden lisäämiseksi, veden ja materiaalien säästämiseksi. Samanaikaisesti kaikki nämä hyvät asiat ovat piilotettu rohkean, monoliittisen ja ylimääräisen suunnittelun alle.

Projektin nimi : Versus, Suunnittelijoiden nimi : Vasil Velchev, Asiakkaan nimi : MAGMA graphics.

Versus Wc

Tämä hyvä muotoilu on suunnittelupalkinnon voittaja pakkaussuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä palkitun suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, alkuperäisiä ja luovia pakkaussuunnitteluteoksia.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.