Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kaksinkertainen Pesuallas

4Life

Kaksinkertainen Pesuallas 4Life Double-pesuallas on paikallaan kylpyhuoneissa vankalla muodollaan ja käytännöllisellä käytöllä. Pesuallas on suunniteltu tarjoamaan käyttäjälle mahdollisuus käyttää tuotetta yksittäisaltaana ja kaksoisaltaana samanaikaisesti. Yhden altaan käytössä tuote tarjoaa suuren hyllypinnan; kaksoisallaskäytössä hylly peruutetaan ja muodostuu uusi altaan ja tällä tavoin kaksi ihmistä voi käyttää altaan samanaikaisesti. Peruuttamalla hyllynäkökohta, hyllyä, jota ei enää käytetä, voidaan käyttää hyllynä kylpyhuonekalusteissa, joissa on asennuselementit, kun sitä pyydetään.

Projektin nimi : 4Life, Suunnittelijoiden nimi : SEREL Seramic Factory, Asiakkaan nimi : Matel Hammadde San. ve Tic A.S.

4Life Kaksinkertainen Pesuallas

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.