Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kaksinkertainen Pesuallas

4Life

Kaksinkertainen Pesuallas 4Life Double-pesuallas on paikallaan kylpyhuoneissa vankalla muodollaan ja käytännöllisellä käytöllä. Pesuallas on suunniteltu tarjoamaan käyttäjälle mahdollisuus käyttää tuotetta yksittäisaltaana ja kaksoisaltaana samanaikaisesti. Yhden altaan käytössä tuote tarjoaa suuren hyllypinnan; kaksoisallaskäytössä hylly peruutetaan ja muodostuu uusi altaan ja tällä tavoin kaksi ihmistä voi käyttää altaan samanaikaisesti. Peruuttamalla hyllynäkökohta, hyllyä, jota ei enää käytetä, voidaan käyttää hyllynä kylpyhuonekalusteissa, joissa on asennuselementit, kun sitä pyydetään.

Projektin nimi : 4Life, Suunnittelijoiden nimi : SEREL Seramic Factory, Asiakkaan nimi : Matel Hammadde San. ve Tic A.S.

4Life Kaksinkertainen Pesuallas

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.