Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Yritysidentiteetti

Jae Murphy

Yritysidentiteetti Negatiivista tilaa käytetään, koska se tekee katsojista uteliaita ja koettuaan tämän Aha-hetken he heti pitävät siitä heti ja muistavat sen. Logomerkissä on nimikirjaimet J, M, kamera ja jalusta sisällytetty negatiiviseen kohtaan. Koska Jae Murphy kuvaa usein lapsia, nimensä muodostamat suuret portaat ja matalalla sijaitseva kamera viittaavat siihen, että lapset ovat tervetulleita. Yritystunnuksen suunnittelun avulla logon negatiivista avaruusideaa kehitetään edelleen. Se lisää jokaiselle esineelle uuden ulottuvuuden ja tekee iskulauseesta "Epätavallinen näky tavallisuudesta" totta.

Projektin nimi : Jae Murphy, Suunnittelijoiden nimi : Luka Balic, Asiakkaan nimi : Jae Murphy Photography.

Jae Murphy Yritysidentiteetti

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.