Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Yritysidentiteetti

Jae Murphy

Yritysidentiteetti Negatiivista tilaa käytetään, koska se tekee katsojista uteliaita ja koettuaan tämän Aha-hetken he heti pitävät siitä heti ja muistavat sen. Logomerkissä on nimikirjaimet J, M, kamera ja jalusta sisällytetty negatiiviseen kohtaan. Koska Jae Murphy kuvaa usein lapsia, nimensä muodostamat suuret portaat ja matalalla sijaitseva kamera viittaavat siihen, että lapset ovat tervetulleita. Yritystunnuksen suunnittelun avulla logon negatiivista avaruusideaa kehitetään edelleen. Se lisää jokaiselle esineelle uuden ulottuvuuden ja tekee iskulauseesta "Epätavallinen näky tavallisuudesta" totta.

Projektin nimi : Jae Murphy, Suunnittelijoiden nimi : Luka Balic, Asiakkaan nimi : Jae Murphy Photography.

Jae Murphy Yritysidentiteetti

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.