Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Toimistojen Sisustus

Mundipharma Singapore

Toimistojen Sisustus Vastaanottoalueen sisustus luo toimistolle erittäin modernin tunnelman, kuten uusi kasvojenkohotin, joka on varustettu pyöreillä valaisimilla, täysilasipaneeleilla, himmeillä tarroilla, valkoisella marmorilla, värillisillä tuolilla ja erilaisilla geometrisilla muodoilla. Kirkas ja rohkea muotoilu on osoitus suunnittelijan aikomuksesta tuoda esiin yrityskuva, etenkin sulauttamalla yrityksen logo esitysseinään. Yhdessä strategisten alueiden huolellisen valaistusasettelun kanssa, vastaanottoalue on suunnittelun kannalta äänekäs ja esittelee silti esteettisesti sen vetovoiman.

Projektin nimi : Mundipharma Singapore, Suunnittelijoiden nimi : Priscilla Lee Pui Kee, Asiakkaan nimi : Apcon Pte Ltd.

Mundipharma Singapore Toimistojen Sisustus

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.