Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Toimistojen Sisustus

Mundipharma Singapore

Toimistojen Sisustus Vastaanottoalueen sisustus luo toimistolle erittäin modernin tunnelman, kuten uusi kasvojenkohotin, joka on varustettu pyöreillä valaisimilla, täysilasipaneeleilla, himmeillä tarroilla, valkoisella marmorilla, värillisillä tuolilla ja erilaisilla geometrisilla muodoilla. Kirkas ja rohkea muotoilu on osoitus suunnittelijan aikomuksesta tuoda esiin yrityskuva, etenkin sulauttamalla yrityksen logo esitysseinään. Yhdessä strategisten alueiden huolellisen valaistusasettelun kanssa, vastaanottoalue on suunnittelun kannalta äänekäs ja esittelee silti esteettisesti sen vetovoiman.

Projektin nimi : Mundipharma Singapore, Suunnittelijoiden nimi : Priscilla Lee Pui Kee, Asiakkaan nimi : Apcon Pte Ltd.

Mundipharma Singapore Toimistojen Sisustus

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.