Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kuljetusnapa

Viforion

Kuljetusnapa Projekti on kuljetusyksikkö, joka yhdistää ympäröivät kaupunkiasutukset dynaamisen elämän sydämeen helposti ja tehokkaasti yhdistämällä erilaisia kuljetusjärjestelmiä kuten rautatieasemaa, metroasemaa, Niilin kannen ja linja-autoasemaa muiden palvelujen lisäksi paikka olla tulevaisuuden kehityksen katalysaattori.

Projektin nimi : Viforion, Suunnittelijoiden nimi : Ahmed Khaled, Asiakkaan nimi : COSIGN GROUP , Polygon Design Studio.

Viforion Kuljetusnapa

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnitteluhaastattelu

Haastattelut maailmankuulujen suunnittelijoiden kanssa.

Lue viimeisimmät haastattelut ja keskustelut suunnittelusta, luovuudesta ja innovaatioista muotoilutoimittajan ja maailmankuulujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden ja arkkitehtien välillä. Tutustu kuuluisien suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien ja keksijöiden uusimpiin suunnitteluprojekteihin ja palkittuihin malleihin. Löydä uusia näkemyksiä luovuudesta, innovaatioista, taiteista, suunnittelusta ja arkkitehtuurista. Tutustu upeiden suunnittelijoiden suunnitteluprosesseihin.