Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Kuljetusnapa

Viforion

Kuljetusnapa Projekti on kuljetusyksikkö, joka yhdistää ympäröivät kaupunkiasutukset dynaamisen elämän sydämeen helposti ja tehokkaasti yhdistämällä erilaisia kuljetusjärjestelmiä kuten rautatieasemaa, metroasemaa, Niilin kannen ja linja-autoasemaa muiden palvelujen lisäksi paikka olla tulevaisuuden kehityksen katalysaattori.

Projektin nimi : Viforion, Suunnittelijoiden nimi : Ahmed Khaled, Asiakkaan nimi : COSIGN GROUP , Polygon Design Studio.

Viforion Kuljetusnapa

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.