Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Yritysarkkitehtuurikonsepti

Pharmacy Gate 4D

Yritysarkkitehtuurikonsepti Luova konsepti perustuu aineellisten ja aineettomien komponenttien yhdistelmään, jotka yhdessä luovat mediaalustan. Tämän alustan keskipisteelle on ominaista ylisuuri kulho abstraktion alkemian pikkukuvakkeen symbolina, jonka yläpuolelle projisoidaan kelluvan DNA-juosteen holografinen kaavio. Tämä DNA-hologrammi, joka itse asiassa edustaa iskulausea "A Promise for Life", pyörii hitaasti ja ehdottaa oireettoman ihmisorganismin elämän helppoutta. Pyörivä DNA-hologrammi ei edusta vain elämän virtausta, vaan myös valon ja itse elämän välistä suhdetta.

Projektin nimi : Pharmacy Gate 4D, Suunnittelijoiden nimi : Peter Stasek, Asiakkaan nimi : Abbott - A Promise for Life.

Pharmacy Gate 4D Yritysarkkitehtuurikonsepti

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.