Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Yritysarkkitehtuurikonsepti

Pharmacy Gate 4D

Yritysarkkitehtuurikonsepti Luova konsepti perustuu aineellisten ja aineettomien komponenttien yhdistelmään, jotka yhdessä luovat mediaalustan. Tämän alustan keskipisteelle on ominaista ylisuuri kulho abstraktion alkemian pikkukuvakkeen symbolina, jonka yläpuolelle projisoidaan kelluvan DNA-juosteen holografinen kaavio. Tämä DNA-hologrammi, joka itse asiassa edustaa iskulausea "A Promise for Life", pyörii hitaasti ja ehdottaa oireettoman ihmisorganismin elämän helppoutta. Pyörivä DNA-hologrammi ei edusta vain elämän virtausta, vaan myös valon ja itse elämän välistä suhdetta.

Projektin nimi : Pharmacy Gate 4D, Suunnittelijoiden nimi : Peter Stasek, Asiakkaan nimi : Abbott - A Promise for Life.

Pharmacy Gate 4D Yritysarkkitehtuurikonsepti

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.