Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pöytä

Tavolo Livelli

Pöytä Tavolo Livelli on tarkoitettu hyödyllisen tilan luomiseen unohdettuihin paikkoihin. Tavolo Livelli on kerrostettu pöytä, jossa on kaksi pöytätasoa. Kahden pöytätason välistä tilaa voidaan käyttää kannettavan tietokoneen, kirjojen, aikakauslehtien jne. Tallentamiseen. Vinottain asetetut jalat luovat kauniisti haalistuvan varjon kahden pöytätason väliin leikkien havaitsemallasi tavalla. Kaikkien X- ja Y-pintojen - pöytätasojen ja jalkojen - paksuus on sama.

Projektin nimi : Tavolo Livelli, Suunnittelijoiden nimi : Wouter van Riet Paap, Asiakkaan nimi : De Ontwerpdivisie.

Tavolo Livelli Pöytä

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.