Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Pöytä

Tavolo Livelli

Pöytä Tavolo Livelli on tarkoitettu hyödyllisen tilan luomiseen unohdettuihin paikkoihin. Tavolo Livelli on kerrostettu pöytä, jossa on kaksi pöytätasoa. Kahden pöytätason välistä tilaa voidaan käyttää kannettavan tietokoneen, kirjojen, aikakauslehtien jne. Tallentamiseen. Vinottain asetetut jalat luovat kauniisti haalistuvan varjon kahden pöytätason väliin leikkien havaitsemallasi tavalla. Kaikkien X- ja Y-pintojen - pöytätasojen ja jalkojen - paksuus on sama.

Projektin nimi : Tavolo Livelli, Suunnittelijoiden nimi : Wouter van Riet Paap, Asiakkaan nimi : De Ontwerpdivisie.

Tavolo Livelli Pöytä

Tämä upea muotoilu on voittanut pronssisen suunnittelupalkinnon arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä pronssipalkittujen suunnittelijoiden suunnittelusalkku löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia arkkitehtuuri-, rakennus- ja rakennesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelulegenda

Legendaariset suunnittelijat ja heidän palkitut teoksensa.

Designlegendit ovat erittäin kuuluisia suunnittelijoita, jotka tekevät maailmaltamme paremman paikan hyvillä malleillaan. Löydä legendaariset suunnittelijat ja heidän innovatiiviset tuotemallinsa, alkuperäiset taideteoksensa, luova arkkitehtuuri, erinomaiset muotisuunnittelut ja suunnittelustrategiat. Nauti ja tutustu palkittujen suunnittelijoiden, taiteilijoiden, arkkitehtien, keksijöiden ja tuotemerkkien alkuperäisiin suunnitteluteoksiin ympäri maailmaa. Inspiraatio luovista malleista.