Suunnittelulehti
Suunnittelulehti
Visuaalinen Taide

Loving Nature

Visuaalinen Taide Luonnon rakastaminen on taideteosten projekti, joka viittaa rakkauteen ja luonnon kunnioittamiseen, kaikkiin eläviin olentoihin. Jokaisessa maalauksessa Gabriela Delgado korostaa erityisesti väriä valitsemalla huolellisesti elementtejä, jotka sekoittuvat harmoniaan, jotta saavutetaan rehevä mutta yksinkertainen viimeistely. Tutkimus ja hänen aito rakkautensa muotoilulle antavat sille intuitiivisen kyvyn luoda elinvoimaisia värillisiä kappaleita, joissa on spotti-elementtejä fantastisesta kekseliäisyyteen. Hänen kulttuurinsa ja henkilökohtaiset kokemuksensa muodostavat sävellykset ainutlaatuisiksi visuaalisiksi narratioiksi, jotka varmasti kaunistavat kaiken ilmapiirin luonnolla ja iloisella.

Projektin nimi : Loving Nature, Suunnittelijoiden nimi : Gabriela Delgado, Asiakkaan nimi : GD Studio C.A.

Loving Nature Visuaalinen Taide

Tämä hämmästyttävä muotoilu on hopea-suunnittelupalkinnon voittaja muodin, vaatteiden ja vaatteiden suunnittelukilpailussa. Sinun pitäisi ehdottomasti nähdä hopeapalkittujen suunnittelijoiden suunnitteluportfolio löytääksesi monia muita uusia, innovatiivisia, omaperäisiä ja luovia muoti-, vaatetus- ja vaatesuunnittelutöitä.

Päivän suunnittelu

Upea muotoilu. Hyvä muotoilu. Paras muotoilu.

Hyvät mallit luovat arvoa yhteiskunnalle. Joka päivä esittelemme erityisen suunnitteluprojektin, joka osoittaa suunnittelun huippuosaamista. Tänään meillä on ilo esitellä palkittu muotoilu, jolla on positiivinen vaikutus. Meillä on päivittäin enemmän hienoja ja inspiroivia malleja. Vieraile joka päivä joka päivä nauttiaksesi uusista hyvistä suunnittelutuotteista ja projekteista maailman parhaimmilta suunnittelijoilta.